gandeste-cand-te-insala-680x420

Când un bărbat înșală se gândește la multe lucruri, de la faptul că face o greșeală, la cât de bine se simte, sau cât de diferită este amanta de iubita sau soția lui. Vezi la ce se gândește când te înșală și decide ce ai de făcut.

Se gândește că dacă te înșală doar o dată, nu se pune

Mulți bărbați se pare că se amăgesc cu ideea că dacă nu simt nimic pentru amantă, înșelatul și trădarea lor ”nu se pun”. Cu alte cuvinte, ei acceptă că încă își iubesc partenera, dar că aveau nevoie de un fel de ”reîmprospătare” a vieții sexuale.

Se gândește că nu meriți asta

Unii bărbați se simt vinovați pentru adulter chiar înainte ca actul sexual să se consume. Indiferent dacă se gândește la tine înainte, sau după ce te-a înșelat, înseamnă că încă îi pasă și că poate a fost o greșeală pe care nu o va mai repeta mult timp de acum încolo.

Se gândește că merită asta

Unii bărbați sunt foarte egoiști când vine vorba de nevoile lor și de plăcerea proprie, așa că s-ar putea ca atunci când te înșală, să se gândească că asta este ceea ce-i lipsea. Nu trebuie neapărat să simtă ceva profund pentru femeia cu care te trădează, dar atâta vreme cât se simte bine cu ea și rău cu tine, să continue în secret aventura.

Se gândește că încă este bărbat cocoș

Sunt mulți bărbații care au nevoie să cucerească din când în când femei ca să se simtă bărbați adevărați. Autovalidarea și senzația de putere, tinerețe și șarm care ”încă nu s-a dus” pot fi singurele motive pentru care ei își înșală partenerele de cursă lungă.

Mai mult aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *