Kinga Sebestyen, celebra antrenoare care a lansat fenomenul Kangoo Jumps în România, traversează o perioadă cu puternică încărcătură emoțională.

Motivul îl reprezintă faptul că fiul ei, Alex, în vârstă de 22 de ani, a plecat în Canada, după patru luni petrecute în România, pentru a-și continua studiile și activitatea profesională peste Ocean.

Alex a terminat în Canada Academia de Hockey și Universitatea de Marketing și își construiește acolo viitorul profesional. Deși se află la mii de kilometri distanță, legătura lor este extrem de strânsă.

„Avem o relație foarte specială. Mă sună zilnic, are grijă de mine, mă întreabă dacă am mâncat, dacă m-am odihnit, știind că am un program atât de încărcat, atât de haotic. Vara aceasta a stat patru luni în România, timp în care a fost alături de mine, m-a ajutat la birou, a coordonat totul. A mers cu mine la meetinguri, mă completează, vine cu idei extrem de bune, pentru că are deja o experiență excelentă în marketing. Acum că a venit toamna, a trebuit să se întoarcă în Canada. Despărțirea a durut parcă mai mult ca niciodată. Mă obișnuisem să fie alături de mine tot timpul. Mi-e foarte dor de el!”, se destăinuie Kinga Sebestyen.

Alex are 22 de ani și, de la vârsta de 15 ani, locuiește mai mult peste hotare. Este pasionat de sport la fel de mult ca și mama lui. A jucat hockey mai întâi în Suedia și, pentru că a avut rezultate excepționale, a continuat acest sport peste Ocean, la Academia de Hockey din Canada. Apoi s-a înscris la Universitatea de Marketing de acolo, pe care deja a terminat-o anul acesta.

„Este un băiat extrem de inteligent, foarte cuminte și ambițios. Sunt extrem de mândră de el. Mi-aș fi dorit să îmi rămână alături, dar sunt conștientă că este foarte important viitorul lui profesional. Îmi doresc ca, într-o bună zi, să se întoarcă și să lucreze alături de mine pentru tot ce înseamnă Kangoo Jumps. O să ne revedem de sărbători, când o să merg, aproape ca în fiecare an, în Canada, să îl vizitez”, declară Kinga Sebestyen.

Kinga Sebestyen are doi copii, Alex, în vârstă de 22 de ani, și Sugarka, în vârstă de 24 ani. Aceasta a reușit să slăbească peste 60 de kilograme prin programul lansat de mama ei, Fat Burning by Kinga, și este în prezent instructor acreditat Kangoo Jumps, predând mai departe sportul pe ghete reboud.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *