Kinga Sebestyen, cea care a făcut Kangoo Jumps un fenomen în România și peste hotare, face zilnic mișcare indiferent unde se află. Dacă nu susține seminarii și ore de perfecționare pentru instructorii pe care îi acreditează, Kinga are grijă să fie activă chiar și în vacanță ori în zilele libere.

Indiferent că e soare sau plouă, iarnă sau vară, își pune în picioare ghetele rebound și iese la alergat în aer liber. Îmbină în acest mod exercițiile de cardio cu cele de de streching și de relaxare, reușind să ardă astfel chiar și 1000 de calorii într-o oră și să își tonifieze silueta. Rezultate mult mai bune decât dacă ar face acest lucru fără ghete în picioare.

Kinga locuiește, aproape două săptămâni pe lună, în Spania, unde se află biroul central Kangoo Jumps, astfel că se bucură de o climă mult mai blândă decât cea din țara ei natală. Prin urmare, iese aproape zilnic la alergat pe plajă sau pe promenada de pe malul mării.

„Eu și în Miercurea Ciucu ies la alergat pe ghete iarna, dacă nu e zăpadă. Mă îmbrac bine, îmi pun fular și șapcă ori căciulă, pentru că încep să transpir după cinci minute. Nu mă opresc timp de o oră, iar la final intru rapid în casă. Acesta este secretul de a alerga la zero grade Celsius. Când e cald, însă, în special când sunt în Spania, alerg în parcuri, pe plajă sau pe promenada de pe malul mării. Dacă aș alerga fără ghete, aș arde cam 300 de calorii într-o oră. Când am ghetele în picioare ard cel puțin dublu. Apoi, îmi iau si gantere de 1 kilogram în mâini, sau chiar sticle cu apă plată, și fac exerciții cu ele. Ajung în final, după o oră, să ard 1000 de calorii și să am toți mușchii tonifiați. Am avantajul că ghetele îmi protejează coloana și articulațiile, nu sunt șocuri pe genunchi, așa cum se întâmplă când alergi în special pe asfalt. Simți că zbori atunci când alergi”, declară Kinga Sebestyen.

Kinga reușește în acest mod să aibă o siluetă ideală, la vârsta de 44 de ani. Se poate lăuda cu un corp perfect, fără urmă de celulită, un abdomen plat, cu pătrățele, coapse și posterior perfect tonifiate.

Meritul îl au cei aproape 20 de ani de sport practicat aproape zilnic și programul pe care l-a inventat, Fat Burning By Kinga, care o menține în formă și cu care a reușit, de altfel, să ajute mii de oameni să slăbească. Inclusiv fiica ei, Sugarka, a slăbit peste 60 de kilograme cu acest program.

La înălțimea de 1,70 m, Kinga Sebestyen are 53 kilograme.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *