Kinga-Sebestyen-KJ-Festival-rock Kinga-Sebestyen-KJ-Festival-5Kinga-Sebestyen-KJ-Festival-1 Kinga-Sebestyen-KJ-Festival-4

Kinga Sebestyen a dovedit, în cadrul Festivalului Internațional de Kangoo Jumps, de la Sofia, ca se poate face mișcare, pe ghetele Kangoo Jumps, și pe ritmuri de muzică mai puțin obișnuite.
În mod inedit, celebra antrenoare de fitness a condus o clasă de sport sărind, alături de mii de oameni, pe ritmurile unor piese hard rock, interpretate live, pe scenă, de un cunoscut artist din Bulgaria.
Purtând un costum de piele, cu tăieturi și aplicații de fermoare, precum și brățări cu ținte la mâini, Kinga a oferit o demonstrație de Kangoo Jumps îmbinând ritmurile agresive rock cu sărituri și mișcări senzuale.
Sesiunea de sport a continuat, în cadrul festivalului cu coregrafii inedite, inclusiv pe ritmuri de muzică populară, participanții purtând chiar costume tradiționale.
„Kangoo Jumps este nu doar eficient, ci și distractiv. Poți face mișcare într-o multitudine de moduri. La Festivalul Internațional de Kangoo Jumps pe care l-am organizat în Sofia, Bulgaria, am demonstrat cât de versatil este acest sport. Am făcut mișcare pe muzică hard rock, populară, dance și house. Au venit participanți din întreaga lume, copii și adulți. A fost o adevărată sărbătoare prin care am celebrat mișcarea și stilul de viață sănătos”, declară Kinga Sebestyen.
La Festivalul Internațional de Kangoo Jumps, Kinga Sebestyen a oferit diplome de presenteri noii generatii de specialiști. Ei vor avea posibilitatea să reprezinte de acum înainte brandul Kangoo Jumps peste tot în lume, vor fi incluși în lista de presenteri acreditați, iar organizatorii de evenimente și distribuitorii de ghete Kangoo Jumps îi vor putea invita la manifestările sportive de acest gen pe viitor. Statutul de presenter Kangoo Jumps a fost lansat chiar de Kinga Sebestyen.
„Un presenter este un instructor cu abilități excepționale de a conduce sesiuni de Kangoo Jumps și de a interacționa cu publicul și cu Mass Media. Cei care sunt doar instructori de Kangoo Jumps nu vor putea prezenta programe la evenimente mari fără a avea statutul de presenter”, declară Kinga Sebestyen.
Kinga Sebestyen este trainer coordinator și specialist al Academiei Internaționale a Trainerilor de Kangoo Jumps, coordonând programe și oferind diplome de merit.
În plus, este autoarea unuia din cele mai eficiente programe de slăbit, Fat Burning, pentru care a fost premiată la nivel internațional.
Kinga a lansat în anii 2000 fenomenul Kangoo Jumps în România, în mai multe țări europene și a ajuns să lucreze inclusiv cu celebra Kim Kardashian.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *