Serialul istoric „Kosem”, ce va avea luni seara premiera la Kanal D, se anunta a fi marea revelatie a anului in materie de astfel de productii. Telespectatorii vor avea parte de o adevarata calatorie in timp, in secolul al XVII-lea otoman. Producatorii serialului, aceiasi care au realizat si „Suleyman Magnficul – Sub domnia iubirii”, au reconstituit exemplar atmosfera specifica acelor timpuri si locuri cu ajutorul decorurilor impresionante, a costumelor si bijuteriilor realizate special pentru aceasta productie.

Peste 10 kilometri de material s-au folosit pentru cele 700 de costume pe care le poarta in serial sultanii, sultanele, cadanele din harem si servitorii. Mai mult de 800 de accesorii impresionante, de la cercei, coroane, diademe, coliere, bratari si pana la centuri sau tocurile armelor au fost concepute special pentru aceast serial.

Nu ratati, incepand de luni seara, de la ora 20:00, serialul „Kosem”, o calatorie in timp extraordinara.  Productia va fi difuzata de luni pana joi, de la ora 20:00, la Kanal D. De saptamana viitoare, serialul  ”Furtuna pe Bosfor” va fi difuzat in fiecare vineri, de la ora 20:00.

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *