Întreabă-te sincer: recunosc eu căsătoria karmică? Iar acum te voi ruga să mă asculți: relația karmică – nu sunt niște fenomene rare, cum s-ar părea la prima vedere. Termenul ”karma” provine din est, însă ceea ce definește nu este o noțiune străină pentru noi. Toți cunoaștem diferite proverbe care ne spun „ceea ce semeni, aceea culegi”, etc. Și cercetătorii vorbesc la fel despre karmă.
Căsătoria karmică – este căsătoria dintre două persoane care au fost împreună în vieți anterioare, însă au rămas anumite datorii unul față de altul. În viețile anterioare, ei puteau fi soț și soție, părinți unul altuia, rude, îndrăgostiți sau chiar dușmani. În această viață, destinul i-a readus împreună pentru a-și soluționa neînțelegerile și pentru a-și trăi karma (să-și repare greșelile, etc).

Pentru că legătura dintre două inimi care se iubesc – este una dintre cele mai puternice uniuni de pe Pământ, unde caracterele noastre și înțelepciunea trec prin probe de foc.
Este complicat, nu-i așa? Îți voi prezenta un exemplu:

Să presupunem că în viața anterioară ai avut un prieten, care era îndrăgostit peste cap de tine și care dorea să se căsătorească cu tine. Dar tu l-ai părăsit pentru că i-ai căzut cu tronc fiului șefului tău. Căsătoria cu fiul șefului ți-ar fi adus lumea la picioare: avansare în funcție, dezvoltarea carierei, călătorii peste hotare, etc… Și tu ai decis să-l părăsești pe cel care te iubea mai presus decât propria viață.

Fii sigură că în viața ta va apărea o situație analogică, care se va repeta atâta timp cât vei învăța în sfârșit lecția și nu vei mai proceda la fel. Exact ca într-un joc de computer: etapa a doua, încercarea a doua.

De obicei, înainte de căsătorie nimeni nu se gândește la rău și mai ales nu se gândește la karmă. În zadar. Chiar și concluziile pe care le iau oamenii înainte de a se căsători pot spune multe despre viața ulterioară a tinerilor căsătoriți.

Deci, pasiune oarbă. Este un exemplu clasic al căsătoriei karmice. Îl voi explica printr-un exemplu:

În viața anterioară, Nicu Popescu era un tânăr cercetător care oferea speranțe mari, însă el își iubea extrem de mult logodnica Ana, de dragul căreia a lăsat baltă cercetările și studiile și nu a realizat așteptările. În această viață, el este obsedat de carieră și muncă, iar femeile încearcă să le evite. Sufletul lui Nicu Popescu ține minte greșelile făcute în trecut, subconștientului său îi este frică de căsătorie, la fel cum altora le este frică de apă, spații închise și înălțime.

Însă nimeni nu poate anula legile karmei, iar eroul nostru ajunge într-o situație analogică. Frica și fuga de iubire se transformă într-un mecanism al pasiunii oarbe: Nicu se îndrăgostește ca un adolescent, trăiește de dragul iubitei și o venerează. S-ar părea că nu ai decât să trăiești și să fii fericit. Dar nu! Peste o anumită perioadă, eroul nostru se confruntă cu aceeași problemă din trecut. Este iarăși pus să facă o alegere între profesie și iubire, să ia o decizie corectă, care în acest moment ar arăta așa: iubirea și muncă pot și ușor combinate, nu trebuie să te trădezi și să renunți la menirea ta.

Un alt exemplu clasic: a venit timpul. Dacă te căsătorești doar pentru că a venit timpul, dar nu din iubire, sau pentru că toate prietenele deja și-au făcut o familie – acest lucru trebuie să te îngrijoreze. Din punct de vedere al biologiei, te-ai maturizat și ai atins vârsta când ești gata să îți creezi propria familie și să dai viață copiilor.

Din punct de vedere karmic, dorința de a te căsători apare la acea vârstă la care te-ai căsătorit în viața anterioară, mai ales dacă căsnicia a fost un eșec. Altfel spus, greșeala din viața anterioară, se răsfrânge asupra karmei, așteaptă ca să fie corectată și se pare că destinul îl determină pe om să acționeze – hai încă odată.

Căsătoria din interes. Epidemia nunților începe, de regulă, din ultimul an de facultate. Când se rup legăturile vechi, se schimbă ritmul de viață, fetele și băieții sunt încălziți de speranța că împreună nu este atât de înfricoșător să începi o nouă etapă din viață. Ei își caută un partener cu perspective – mai bogat, cu casă și mașină…

Însă o asemenea căsnicie este fericită doar atunci când între tineri sunt sentimente și înțelegere. Din punct de vedere al karmei, o asemenea căsătorie nu este nimic altceva decât o tentativă de a fugi de probleme și de a le plasa pe spatele soțului/soției.

Dorința este înțeleasă, însă iată nimeni nu îți va rezolva problemele. Și ele vor exista atâta timp până când vom căpăta curaj să le rezolvăm singuri. Pentru că mai devreme sau mai târziu, banii soțului / soției se vor termina, iar tu vei rămâne cu buza pe dos. Astea nu sunt glume ale destinului, ci lecții ale karmei. Fiecare va trebui să meargă pe drumul său și să învețe foarte multe.

sursa: devorbacutine.eu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *