938A3521_resize938A3523_resize938A3512_resize
Jojo, rol de lesbiană într-o piesă de teatru, pe 11 si 12 mai, la Teatrul Elisabeta, într-un spectacol produs de “Talentivity”!
“Nu am mai jucat rolul unei lesbine pana acum! Am fost nimfomana intr-un sitcom, asa ca acum pot considera tabloul complet!”, glumeste Catalina Grama, Jojo, despre rolul Corinei, personajul pe care il interpreteaza in “Nunta perfecta” de Alan Ball, o comedie despre sex si prietenie, produsa de agentia de talent management si comunicare Talentivity, care va avea premiera pe 11 si 12 mai, la Teatrul Elisabeta.
Corina este sora mirelui din “Nunta perfecta” si nu are nicio problema sa se declare lesbiana in fata oricui. Pare ca e total dezinhibata si ca nu ar putea avea vreodata ceva de ascuns, dar lucrurile sunt intotdeauna mai complicate decat par.
Insa Corina este mai mult decat atat. Ca o sticla de sampanie care a fost agitata in prealabil, “explodeaza de-a dreptul cand isi apara punctul de vedere si este expresia clara a libertatii de exprimare din toate punctele de vedere. E… o nebunie frumoasa”, spune Jojo despre personajul sau la care apreciaza, in primul rand, personalitatea puternica: “Sunt obisnuita sa joc personaje puternice, iar Corina este astfel. Poate tocmai pentru ca este altfel construita isi exprima cu atata curaj parerile”, adauga actrita.
Costumele realizate de AlmaZ au un rol foarte important in “Nunta perfecta”. Mai mult decat o haina, ele sunt delegate sa exprime parerea lui Tracy, mireasa, despre cei care le poarta. Astfel ca, daca pentru actori si spectatori ele sunt o incantare, pentru personajele din spectacol ele au insemnat doar razbunare si umilinta la care ii supune Tracy, mireasa: “Pe mine ma amuza costumul. Este foarte ofertant si se pliaza pe partea comica a lucrurilor. Eu sunt plina de buline, volanase si am si un fel de aripioare la spate. Dar pe Corina o face sa se simta ca Minnie Mouse”, povesteste Jojo. De ce ar trebui spectatorii sa mearga la “Nunta perfecta”? “Ca sa se convinga ca asa ceva nu exista!”, spune Jojo amuzata. “Exista doar o comedie spumoasa cu acest nume, la Teatrul Elisabeta!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *