Vedeta TVR a rupt ratingul cu artistii de muzica populara si familiile lor La Masa de Paşti”!

Dupa ce in prima zi de Paste, telespectatorii sai fideli au stat cu ochii doar pe editia speciala “O data-n viata”, unde Fuego a facut un spectacol de zile mari si a interpretat patru roluri diferite, susţinut de vedete ale folclorului românesc, Iuliana Tudor a rupt audientele si in cea de-a doua zi de Paste!

Emisiunea La Masa de Paşti” prezentata de Iuliana a fost vedeta pe TVR 1, fiind urmarita de sute de mii de români. Minutul de aur a fost la 15.44, când, la nivel național, peste un milion de oameni au ales canalul 1 al Televiziunii Publice. Pe urban, TVR1 a fost lider de piață cu emisiunea Iulianei Tudor, cu un rating de 3,8 și cotă de piață de 12%.

De 17 ani, Iuliana Tudor si echipa sa realizeaza emisiunea “La Masa de Paşti”, in care invitati sunt cele mai mari nume din muzica traditionala romaneasca. Anul acesta, in premiera, telespectatorii s-au intalnit si cu familiile artistilor, printre care: Nicolae Botgros, alături de fiul Corneliu Botgros, Dinu Iancu Sălăjanu, soția şi copiii Ana, Maria şi Luca, Nicolae Furdui Iancu şi Tudor Furdui Iancu, Constantin Enceanu cu soția, fiica, ginerele si cei doi copii, Irina şi Irinuca Loghin si multii altii, iar Gheorghe Turda a prezentat-o în premieră pe prima lui iubită, Sofia Vicoveanca.

“Mulțumim din suflet tuturor românilor care ne-au urmărit în cele două zile de Paști, când am transmis programele speciale “O dată-n viață” și „La Masa de Paști”! 
TVR s-a aflat pe locuri fruntașe, cu cifre remarcabile!
Mulțumim pentru că ne-ați ales pe noi! Cea mai importantă motivație pentru a continua!”, a spus Iuliana Tudor pe pagina sa oficiala de Facebook.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *