Frumoasa mehedințeancă își duce în Cipru și în Italia frumoasele cămăși cusute manual

După ce a ”spart” granițele țării cu modelele de costume populare, Iulia Martinescu se pregătește anul acesta pentru două evenimente importante. Unul dintre ele va avea loc luna viitoare in Nicosia, iar celalalt in iunie, la Roma. Frumoasa mehedințeancă aduce ia românească din nou în centrul atenției, iar culoarea anului 2018 se va regăsi în modelele sale: “Avem ii cusute cu lavandă”.

Zăpadă, soare și multă agitație în Ponoarele, localitate din zona muntoasă a Mehedințiului, locul unde în urmă cu 5 ani o tânără curajoasă pune bazele unei afaceri de suflet.
Am fost curioși ce se întampla în atelierul ei și „am luat-o la întrebări” chiar pe Iulia Martinescu, să ne prezinte proiectele pe care le derulează, dar și cum se descurcă în perioada rece a anului.
”Pentru noi iarna este anotimpul creației. La gura sobei readucem la viață modelele bunicilor noastre uitate în lavițele vechi de lemn. Bineînțeles, concepem și modele noi care să bucure fiecare iubitor de frumos. În 2018 vrem să fim în pas cu tendințele, pentru că ia românească a primit în ultimul timp valoarea binemeritată și nu vrem să dezamăgim. Noua colecție, pregătită cu multă grijă, acoperă toate gusturile și, atenție, se poartă mov! Este anul pus sub semnul lavandei. Așadar, vă așteptăm să apreciați ia cu lavandă care este regina colecției”, ne-a spus Iulia Martinescu.
Iile Iuliei au fost ambasadoarele României în multe țări ale Europei și nu numai, așa că și anul acesta  frumoasele cămăși din borangic cusute cu multă dragoste vor ajunge peste hotare. Iar surprizele  sale nu se opresc aici, căci a pregătit adevărate mărțișoare tradiționale care vor vesti primăvara. ,,Va fi un an încărcat și voi începe cu cel mai apropiat eveniment-  1Martie, când fiecare român adevărat poate purta un mărțișor tradițional cusut manual. De 8 martie doamnele și domnișoarele sunt răsfățate cu o colecție deosebită de rochii care aduc primăvară în suflet.Urmează să onoram în luna mai invitația de a prezenta ia în Cipru la Nicosia, iar apoi în Italia, la Roma, acolo unde avem deja prieteni statornici”, ne-a povestit Iulia.  Frumoasa brunetă din Ponoarele  ne demonstrează că se pot face lucruri minunate profitând de exuberanța tinereții, încrederea în sine și respectul pentru cei ce îi înconjoară și, cu siguranță, va câștiga simpatia oamenilor și anul acesta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *