andreea-si-irinuca

andreea-1 andreea-3 andreea-4 andreea-5 andreea2

 Irina a strălucit sâmbătă pe un podium de modă. Deși nu a împlinit zece ani, puștoaica a defilat ca un fotomodel cu experiență.
Fiica Monicăi Gabor și a lui Irinel Columbeanu a urcat pe podium la finalul prezentării colecției creatoarei Andreea Dogaru, în cadrul Bucharest Fashion Week, care a avut loc la Ambasad’Or Otopeni.
Tatăl ei, Irinel Columbeanu s-a aflat în sală pentru a o admira și, la un moment dat, chiar s-a ridicat pe un scaun, special pentru a o fotografia. Irinuca a îmbrăcat o rochie elegantă, scurtă până aproape de genunchi în față și lungă la spate, a avut părul coafat în bucle, ceea ce i-a oferit o alură foarte drăgălașă, topind inima tăticului ei, dar nu numai. ”S-a descurcat extraordinar de bine, mai ales că am făcut repetiții doar 10 minute. I-am explicat coregrafia și a înțeles perfect. Este foarte atentă și conștiincioasă. Sunt mândră de ea. Este o păpușă și frumoasă și deșteaptă”, spune Andreea Dogaru, care a obținut premiul pentru ”cel mai bun designer de rochii de seară”.

andreea-cu-premiul

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *