Cel de-al cincilea episod al serialului ”Băieți de oraș”, difuzat duminică seara, de la ora 22.00, la Antena 1, vine cu mult umor, dar și cu nenumărate surprize.

Marele actor Ion Haiduc joacă rolul unui așa-zis director de școală de actorie, pe nume Sergiu Nae Avramescu. Cei care-i vor fi discipoli sunt nimeni alții decât Robi Roberto și Malone, personaje interpretate absolut genial de Mihai Bendeac și Vlad Drăgulin.

”Cu actoria muriți de foame și muriți pe gratis. Eu știu să vând actoria, știu să fac talentul profitabil în țara asta în care valorile nu sunt apreciate. Actorii pregătiți de mine joacă pe cea mai mare scenă a lumii. Cu pregătirea pe care o voi face eu cu voi am să vă fac putred de bogați”, le spune Sergiu Nae Avramescu elevilor săi.

Personajele inspirate din actualitatea românească, umorul de situație și limbaj sunt doar câteva dintre ingredientele ce vor asigura distracția la cote maxime în cel mai nou episod al serialului ”Băieți de oraș”.

În ce situații complet neprevăzute și cu totul ieșite din comun vor fi puși Malone și Robi Roberto și ce vor învăța de fapt de la cel care le este mentor, telespectatorii vor vedea duminică, de la ora 22.00, la Antena 1.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *