inna diggy downYandel

INNA a lansat piesa “Diggy Down” intr-o noua varianta, un remix special pentru fanii artistei din America Latina impreuna cu Yandel – rapper portorican, parte din duo-ul Wisin y Yandel, castigatori ai Latin Grammy Awards.

De asemenea, sunt cunoscuti pentru featuring-uri importante cu artisti precum Jennifer Lopez, Enrique Iglesias, Nelly Furtado, Akon, Chris Brown, Ricky Martin, 50cent, Gloria Estefan.

INNA – Diggy Down feat. Yandel & Marian Hill

Filmarea cu Yandel a avut loc in Paris, DoP este Bogdan Daragiu.

Cel mai recent single al INNEI – “Diggy Down” se bucura de un real succes. Piesa are peste 32 de milioane de vizualizari pe YouTube, a fost 4 saptamani consecutiv pe locul 1 pe general in Romania si prezenta in topurile din Bulgaria, Turcia si urmeaza sa fie lansata in teritorii precum Spania, Japonia sau Mexic.

Aceasta este cea de-a doua colaborare a INNEI cu Yandel, dupa “In Your Eyes”, piesa care este peste 94 de milioane de vizualizari pe contul de YouTube al artistei.

INNA feat. Yandel – In Your Eyes

INNA a lansat impreuna cu 3Sud Est– “Mai Stai”, o piesa de dragoste, sensibila, o colaborare spectaculoasa intre artisti de top ai Romaniei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *