INNA a deschis festivalul UNTOLD printr-un show de senzație pe Cluj Arena

inna untold refacuta

INNA a deschis festivalul UNTOLD printr-un super show full band pe Cluj Arena, scena principala. Publicul a ascultat si a cantat alaturi de artista piesele care au facut-o cunoscuta in intreaga lume, pe scene din Mexic, Statele Unite, Japonia, dar si Europa: “Hot”, “Sun is Up”, “Diggy Down”, “Cola Song”, “Good Time”, „BOP BOP”, dar si cel mai recent single „Heaven”.

Festivalul a inceput in forta, cu multa energie, asigurata de INNA, band-ul ei si cei 6 dansatori, precum si Raldia, artista care canta cu INNA in show-urile ei.

INNA a inceput petrecerea inca de aseara, in avionul cursa speciala UNTOLD, unde s-a distrat alaturi de pasageri.

Vara aceasta a fost plina de show-uri la festivaluri pentru INNA, ea a urcat pe scenele celor mai mari evenimente din Europa (Finlanda, Estonia), dar si din Mexic, alaturi de Steve Aoki si Deorro, DJ de top din lume.

La editia de anul acesta a Festivalului Tomorrowland (unul dintre cele mai mari festivaluri din lume), celebrul DJ Blasterjaxx a folosit piesa “HOT” a INNEI in setul lui.

Video aici.

INNA continua turneul in Europa, cu concerte in Spania, Polonia, unde a obtinut recent discul de aur pentru piesa „Rendez Vous”, Turcia, promovand cel mai recent single „Heaven” care are peste 15 milioane de vizualizari pe YouTube.

INNA este antrenor al primului sezon al emisiunii Vocea Romaniei Junior de la PROTV

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Lumea Presei, lumeapresei.ro