Gabriela2

E tanara, frumoasa si… incredibil de sexy. Gabriela Prisacariu face ce face si reuseste sa aprinda imaginatia barbatilor. Nici regizorul vedetelor nu a reusit sa ramana imun. In cel mai nou videoclip semnat Last Night si Fly Project- Next to you, Alex Ceausu a filmat-o pe castigatoarea concursului “Supermodels by Catalin Botezatu” in ipostaze mai mult decat incendiare.

Imbracata intr-o salopeta din dantela fina, Gabriela joaca rolul uneia dintre cele trei gratii care le “infrumuseteaza” jocul de poker baietilor. Incetul cu incetul, atmosfera se incinge, iar blonda favorita a lui Bote ajunge sa renunte pana la urma la sutien, ramanand doar in slip. Imaginile nu sunt nerecomandate celor care au probleme cu inima, dupa cum marturiseste chiar regizorul clipului, Gabriela, Delia si Cristina reusind sa dea fiori oricui.

“Mi-a placut piesa foarte mult si ma bucur ca a iesit un clip la care nu poti ramane indiferent atunci cand il privesti! Gabriela, Delia si Cristina sunt… complicat de explicat. E greu de explicat ce se intampla acolo, cand veti vedea imaginile, veti intelege ce spun”, a povestit Alex Ceausu, destul de incurcat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *