DSC_7945 copyDSC_8050_pp copyDSC_8032_pp copyDSC_8002_pp copyDSC_8019_pp copyDSC_8012_pp copy
Ilinca Vandici, prezentatoarea emisiunii “D-Paparazzi”, difuzata in fiecare vineri, de la ora 22.30 intampina vara printr-o transformare pin-up, o diva a anilor ‘50, plina de feminitate, forta si senzualitate, realizata de specialistii Jovsky Studio, hairstylist-ul Adrian Perjovschi si make-up artistul Cristina Barsan.

Cu aceasta ocazie, vedeta si-a schimbat si look-ul, a optat pentru o culoare mai deschisa a parului potrivita pentru anotimpul cald, iar Adrian Perjovschi i-a indeplinit dorinta: „M-am simțit absolut minunat! Am știut ca rezultatul va fi unul fabulos pentru ca m-am lăsat pe mâna unor profesioniști! Il cunosc pe Adrian Perjovschi de 10 ani, ii apreciez munca, dedicarea, pregătirea si ingenuozitatea! M-a încântat de la început propunerea lui de a ne întoarce in timp, intr-o perioada glamour si specială, atribute specifice anilor ’50. Iubesc atitudinea femeilor anilor ’50. Frumoase, cochete, încrezătoare, senzuale! Asta am încercat si noi sa scoatem in evidentă prin transformarea in stil Pin-Up!”
“Pentru shooting-ul nostru am schimbat culoarea parului cu 2-3 tonuri pentru a intampina sezonul de vara. Am ales transformarea in pin-up girl deoarece consider ca Ilinca se potriveste perfect cu acest gen de imagine, o diva pin-up, caracterizata prin culori puternice, eleganta, senzualitate si forta feminina, iar tinuta de la Mirela Fraser a intregit imaginea. Am pregatit parul cu produse speciale pentru volum, bigudiuri mari, iar la final am folosit un produs pentru luciu si stralucire, in felul acesta ies in evident suvitele si culoarea schimbata. Iar coafura specifica stilului pin-up consider ca nu se demodeaza niciodata”, declara hair stylist-ul Adrian Perjovschi.
“I-am facut Ilincai un machiaj in care i-am conturat ochii cu o linie fina de eyeliner si gene foarte dese. Accentul este pus pe buze, ele fiind de un rosu corai ce aminteste de senzualitatea fetelor pin-up”, spune make-up artist-ul Cristina Barsan.
Fotografiile realizate de The Storyalist pot fi vazute pe pagina oficiala de Facebook https://www.facebook.com/JovskyStudio?fref=ts.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *