lallele frumoase

Descoperă care sunt punctele tale forte în funcție de floarea care corespunde perioadei în care te-ai născut!

Caprifoi (21 martie – 19 aprilie)

Dacă ești născută în această perioadă, ești genul de persoană care cucerești prin farmec și eleganță. Încrederea în tine atrage în viața ta prieteni foarte diverși care nu pot rezista energiei tale debordante. Ești puternică și hotărâtă, iubești provocările și ești ingenioasă când trebuie să găsești soluții la probleme dificile.

Mac (20 aprilie – 19 mai)

Iubești lucrurile delicate și de calitate la fel de mult pe cât adori să le oferi și celorlați. Ești atentă la detalii și ai stil. Rafinamentul e ceva ce te caracterizează și ce este considerat de ceilalți ca fiind atrăgător la persoana ta. Ești interesată mai degrabă de a oferi și primi plăcere, de a avea parte de comfort și de siguranță.

Levănțică (20 mai – 20 iunie)

Ai acel optimism necesar pentru a avea idei frumoase pe care-ți place să le împarți cu cei dragi. Reușești mereu să-ți găsești muza care să te inspire. Ești apreciată pentru creativitatea, productivitatea și energia ta. Uneori, ți se pare că te împarți în prea multe direcții. În privința asta, te asemeni lavandei al cărei parfum se răspândește până departe, ca multă lume să se poată bucura de el.

Acant sau Talpa ursului (21 iunie – 22 iulie)

Sensibilitatea te caracterizează mai mult decât orice. În plus, ești intuitivă și-ți dai seama ce se întâmplă în sufletul celorlați fără să-ți spună prea multe. Ești o fire caldă, empatică, la care mulți apelează pentru o vorbă bună. În plan personal, cauți să te înconjori de prieteni și să-ți creezi un cămin confortabil, alături de o familie mare. Fără rude și amici tinzi să te lași pradă gândurilor negre.

Floarea-soarelui (23 iulie – 21 august)

Ești o fire caldă, deschisă și un lider înnăscut. Abordezi toate greutățile vieții cu încredere și n-ai niciun dubiu că poți la înălțime indiferent de încercările care se ivesc. Tânjești după atenția celor din jur și adori să ți se ceară sfatul întotdeauna. Ești o prietenă iubitoare, loială, generoasă, care așteaptă în schimb să primească laude și la fel de mult pe cât oferă, dacă nu se poate mai mult.

Rochița-rândunicii (22 august – 22 septembrie)

Tinzi să te gândești foarte mult înainte de a acționa în orice situație. Ești organizată, foarte organizată și atentă la detalii. Iubești să ajuți pe cei din jur și-ți folosești adesea calitățile pentru a veni în sprijinul celorlalți. Te adaptezi cu ușurință în situații din cele mai diverse. Îți este căutată compania, mai ales când este nevoie de un sfat.

Trandafirul (23 septembrie – 22 octombrie)

Cauți mereu adevărul și frumusețea. Nu tolerezi nicio nedreptate sau cruzime. Ai o abilitate nebănuită de a vedea înțelesul ascuns al lucrurilor. Ești atrasă de filosofie, poezie, artă. Ești fericită în preajma prietenilor și a familiei, în natură.

Crizantemă (23 octombrie – 21 noiembrie)

Te asemeni apelor liniștite, dar foarte adânci. Când cineva are senzația că te-a cunoscut, descoperă că mai ai multe secrete păstrate cu strășnicie. Iubești să fii corectă și sinceră. În relația de cuplu și cu prietenii, ești loială, serioasă și aștepți totodată să primești în schimb la fel de mult pe cât oferi. Intuiția foarte bună de care dai dovadă te ajută să vii în sprijinul celorlalți și să le arăți ce trebuie să facă în plus pentru a se dezvolta emoțional.

Narcisă (22 noiembrie – 21 decembrie)

Ești o persoană cu influență care are darul de a împărtăși cu ceilalți idei ce le schimbă perspectiva asupra vieții. Ești directă, de încredere, sinceră, înțeleaptă, norocoasă. Chiar dacă pari foarte puternică, în interior se ascunde o persoană sensibilă, pe care rareori o lași să se întrevadă.

Garoafă (22 decembrie – 21 ianuarie)

Te simți bine atunci când ai lucurile în ordine și clare. Când vine vorba de impunerea punctului de vedere, ești hotărâtă să te impui. Ești un lider înnăscut, ai o personalitate puternică și ceilalți se bazează pe tine. Muncești din greu să obții ceea ce-ți dorești și vrei întotdeauna ca lucrurile să fie pe placul tău

Mai mult aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *