144795395520ef8eff-M

Un leac ar putea fi folosit pentru tratarea diferitelor afecțiuni, iar rezultatele sunt garantate. Cel puțin așa susțin cei care promovează rețeta.

Când ficatul este încărcat cu toxine, el nu își poate exercită funcțiile normale. în această situație riscul de a luă în greutate este mai mare, deoarece anumite arderi au loc mai greu. Ficatul este , probabil, cel mai important organ responsabil de pierderea greutății, așa că, dacă este încărcat cu toxine, procesul de slăbire se poate opri, iar rezultatele nu se vor vedea o bună perioadă. Din acest motiv, unele persoane nu pot slăbi, în ciudă eforturilor necontenite și diferitelor strategii adoptate.

Dacă faci parte din categoria celor care vor să piardă din greutate, atunci încearcă această rețetă și detoxifiază-ți ficatul în întregime. Consumă amestecul timp de 3 zile și curată-ți ficatul în mod natural și într-un timp foarte scurt.

Mod de folosire

Bea această băutură de 3 ori pe zi, timp de 3 zile. incearcă să eviți mesele grele, consumă alimente sănătoase pentru a ajută procesul de detoxifiere și a pierde din greutate.

Ingrediente

-3 lămâi

-1 cană de pătrunjel rădăcină mărunțit

-6 căni de apa

-1 cană de țelină rădăcină mărunțită

Mod de preparare

Amestecă sucul de lămâie, țelină și pătrunjelul în blender, adaugă apa și amestecă din nou.

Bea o cană pe stomacul gol iar următoarele înainte de masă de prânz și cină.

Repetă procedura pentru următoarele două zile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *