hrean1_landscape-large

Incredibil! Ce poate face hreanul pentru organism! Arde cel mai rapid grăsimea în exces și subțiază talia cu 1 cm pe zi! Metodă simplă cu rezultate reale! Femeile sunt înnebunite după acest ingredient! Află cum poți elimina grăsimea abdominală, natural și fără prea mare efort!

Grație acestei rețete, numeroase femei au reușit să elimine 1 cm de grăsime abdominală, pe zi! Această mixtură elimină grăsimea, previne retenția de apă, îmbunătățește activitatea creierului, memoria, vederea și auzul.

Ingrediente:
125 g de hrean proaspăt
2 lămâi organice
3 linguri de miere

Mod de preparare și utilizare:
Se amestecă într-un blender 125 g de hrean. Se taie lămâile, se elimină sâmburii și se adaugă miezul în blender. Apoi se adaugă și celelalte ingrediente. După preparare, mixtura se depozitează într-un borcan închis, la frigider. Se ia o lingură din soluție în timpul mesei, de 2 ori pe zi. După 3 săptămâni vei putea vedea și primele rezultate.

Proprietățile hreanului:
Hreanul este o sursă importantă de vitamine: C, B1, B6, B2, potasiu, calciu, magneziu, fosfor, fier.

Este recomandat să consumi hreanul împreună cu alimente bogate în grăsimi, deoarece contribuie la digestie. De asemenea, detoxofiază organismul, accelerează metabolsimul, furnizează energie și este benefic pentru diabetici.

Sursa: kilocalorii.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *