Horoscop
HoroscopPeşti(19 februarie – 20 martie)

Peşti(19 februarie – 20 martie)
Nu lăsa nimic nerezolvat în această săptămână, fie ea cât de mică problema.
Este foarte important să nu ignori ceea ce îți spune partenerul, chiar dacă ai multe alte lucruri pe cap. În weekend, focusează-te doar pe relația ta amoroasă!

Berbec(21 martie – 20 aprilie)
Vei avea parte de o săptămână ciudată din punct de vedere sentimental, iar trăirile tale vor fi tot mai diverse.
Dacă ești în culmea fericirii, așteaptă-te ca în următoarea clipă totul să se schimbe radical, și deasemenea și invers.
Taur(21 aprilie – 21 mai)
Ai nevoie de mai multă liniște în viața ta sentimentală în această săptămână, altfel nu vei putea să îți mai controlezi reacțiile față de partener.
După ce primești confirmările pe care le așteptai, este cazul să revii la viața ta agitată și distractivă.
Gemeni(22 mai – 21 iunie)
Încearcă să te porți natural și gândește-te mai mult la tine, decât la ceilalți.
Vei obosi în încercarea de a-ți mulțumi mereu partenerul, iar acest stres continuu nu va conduce relația pe drumul cel bun. Mai mult decât atât, partenerul tău nici nu își dorește asta!

Rac(22 iunie – 21 iulie)
Ciondănelile dintre tine și partener vor fi la ordinea zilei în această săptămână, dar asta nu înseamnă că trebuie să îți pierzi speranța.
Încearcă să nu îi reproșezi acestuia fapte din trecut, sau mai ales fapte dinainte de a te cunoaște.
Leu(22 iulie – 22 august)
Încearcă să îți accepți partenerul așa cum este el, chiar dacă ai multe nemulțumiri.
Pune-te în situația lui și vezi dacă ți-ar plăcea să fii cicălită zi de zi cu lucruri pe care nu le porți controla de fiecare dată așa cum ți-ai dori.
Fecioară(23 august – 22 septembrie)
Te simți presată din toate părțile în această perioadă, dar mai ales din partea partenerului de viață. Nu vrei să îți neglijezi nici familia, dar nici pe el, de aceea vei cădea lată și nefericită la sfârșitul săptămânii.

Balanţă(23 septembrie – 22 octombrie)
Încearcă să nu lași nimic să îți influențeze relația de cuplu, mai ales dacă tu și partenerul tău traversați o perioadă mai sensibilă. Și fii mai comunicativă, altfel vei izbucni și vei avea reacții necontrolate.

Scorpion(23 octombrie – 21 noiembrie)
Orice divergență dintre tine și iubitul tău vă va apropia surprinzător și mai mult în această săptămână. Problemele dintre voi oricum sunt minore și de fiecare dată ajungeți să râdeți împreună de naivitatea voastră.

Săgetător(22 noiembrie – 21 decembrie)
Ți-ai cam ignorat viața sentimentală în ultima vreme, de aceea ar trebui să faci o schimbare în această săptămână. Este foarte important să vorbești mai mult cu partenerul de viață și să îți condimentezi din când în când viața sexuală.

Capricorn(22 decembrie – 20 ianuarie)
Nu treci prin cea mai bună perioadă a ta din punct de vedere sentimental, indiferent cât te-ai chinui. Chiar dacă ai cele mai bune intenții, partenerul tău va înțelege cu totul altceva. Nu îți mai bate capul să îi mulțumești pe toți!

Vărsător(20 ianuarie – 18 februarie)
Dacă simți ceva în neregulă la partenerul tău de viață, abordează-l direct în această săptămână. Dacă continuă să evite discuțiile serioase și subiectele sensibile pe care le amintești, atunci cu siguranță are ceva de ascuns.
Sursa: eva.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *