Pe 23 Martie, la Uzina Electrica Filaret, incepand cu ora 19:30, Bucurestiul va fi gazda unei premiere mondiale in lumea artei contemporane – expozitia “Raw Intimacy” a artistilor americani Connor Tingley si Peter Savic. Expozitia organizata de YOLO Media face parte dintr-un proiect in trei parti, show-uri similare urmand sa aiba loc in acest an si in Bangkok si Los Angeles.

Peter Savic este unul dintre cei apreciati hairstylisti din lume. In anii 80 a inceput sa colaboreze cu fotografi faimosi precum Herb Ritts, Steven Klein, Ellen von Unwerth sau Peter Lindberg, iar de numele sau se leaga sute de editoriale din reviste precum Vogue, Allure, Harper’s Baaar sau Elle ori campanii publicitare pentru branduri precum Versace, Calvin Klein, Guess, Revlon, Lancome sau L’Oreal.

Cariera lui a luat o turnura incredibila in momentul in care a inceput sa lucreze cu Madonna. Hairstylistul a realizat toate schimbarile de look ale divei pop din perioada anilor ’80 si pana in 1996. Faimoasele coafuri ale Madonnei din clipuri precum “Express Yourself”, “Vogue”, “Rain”, “Cherish”, “Frozen” ti coafurile lui turneul “Blonde Ambition” au fost realizate de Peter Savic.

In decursul celor 40 de ani de cariera, Peter a lucrat cu toate vedetele de talie mondiala de la Hollywood. Este hairstylistul preferat de Naomi Campbell, Sophia Loren, Sharon Stone, Cindy Crawford sau Kate Beckinsale, acestea apeland la serviciile lui de fiecare data cand se pregatesc de Vanity Fair Oscar Party sau de sedinte foto si campanii in Los Angeles. Printre clientele sale se mai numara Christina Aguilera, Lady Gaga, Celine Dion, Kim Basigner sau Kim Kardashian, Susan Sarandon, Diana Ross, Celine Dion, Rene Zellweger, Kesha, Cameron Diaz, Nicole Kidman, Jessica Lange, Hilary Swank.

Connor Tingley este, la doar 23 de ani, considerat unul dintre cei mai talentati artisti americani ai generatiei sale. Connor a inceput sa deseneze si sa picteze la varsta de 3 ani, iar la 11 ani a inceput sa studieze pictura alaturi de reputatul artist si profesor, Sheldon Borenstein. A urmat cursurile Art Center College of Design din Los Angeles si s-a facut repede remarcat in lumea artistilor americani. Tablourile sale sunt cumparate inclusiv de nume celebre precum ASAP Rocky, Kourtney Kardashian, Cindy Crawford, Daphne Guinness, Sophia Loren sau Naomi Campbell.

“Raw Intimacy” reprezinta o colaborare intre Tingley si Savic, in cadrul expozitiei urmand a fi prezentate 29 de lucrari, dintre care 3 reprezinta o premiera absoluta in lumea artei.

Evenimentul va avea loc pe 23 Martie, de la ora 19:30 si este sustinut de IQOS, in colaborare cu Art @ Sea by Royal Caribbean, Tiriac Auto si Mercedes Benz. Partenerii evenimentului sunt Bombay Sapphire, Yagermeister, Evian, Caju by Joseph Hadad, Joseph by Joseph Hadad si Dancing Lobster.

Evenimentul este organizat de YOLO Media, primul grup media Millennial din Estul Europei, iar curatorul expozitiei este Adrian Buga (ARGO ART), colaborator al Casei Regale a Romaniei.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *