GJan revine cu un nou single care se numeste “Wasn’t Easy”, lansat impreuna cu videoclip oficial.

GJan – Wasn’t Easy (Official Video)

Piesa a fost compusa de Greta Jančytė (compozitoare si vocea GJan) si produsa de Rokas Jansonas.

„«Wasn’t Easy» vorbește despre acel tip de relație în care unul din cei doi parteneri nu face niciun efort, iar celălalt obosește să fie cel care cedează mereu doar pentru a salva relația. Desigur, personajul principal este fata care nu mai are altă variantă decât să-l părăsească pe băiat. Astfel,pretinde că nu îi mai pasă de relația lor, deși încă îl mai iubește. Așa că se confruntă cu o adevărată provocare, aceea de a-l lăsa să plece.” a spus Greta.

Videoclipul a fost filmat in apropierea Bucurestiului, concept si regie NGM Creative (regie Bogdan Paun, DoP Alexandru Muresan), make-up Dana Petrina, styling Magda Dork, making of foto Alex Chitu.

„Videoclipul a fost filmat într-un vechi palat din apropierea Bucureștiului. Arată absolut superb, însă după ce Alex Chitu, fotograful, mi-a povestit că a citit într-un articol faptul că mulți oameni au fost uciși în subsol, am început să îmi imaginez că sunt fantome peste tot. Glumesc, dar tot am simțit ceva ciudat și înfricoșator în aer. În ciuda acestui lucru, chiar îmi place videoclipul și sper că și celor care ne ascultă le va plăcea.” a declarat GJan.

Single-ul anterior lansat de GJan cu Global Records se numeste “Wild”, lansat cu videoclip regizat de Roman Burlaca.

GJan – Wild (Official Video)

Greta Jančytė este o artista de 21 de ani ale carei single-uri de debut “Not Afraid” si “Tattoo” au transformat-o intr-o artista cunoscuta peste tot in Lituania.

Dupa lansarea “Tattoo”, toate radiourile o difuzeaza in heavy rotation si incepe sa aiba concerte.

Anul acesta, GJan va lansa albumul care include single-ul “Wild” impreuna cu Global Records.

Global Records este una dintre principalele case de discuri din Romania, reprezentand artisti de top precum INNA, Antonia, Lariss, Nicoleta Nuca, Alexandra Stan, Carla’s Dreams, Lucia, Mira, Lori, Yanka, Vanotek, Ivana.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *