Gigi Becali, scandal cu fostul ginere al lui Traian Băsescu!

Gigi Becali a povestit in direct la Romania TV altercatia pe care a avut-o cu Syda, fostul ginere al lui Traian Basescu, care a avut loc intr-un restaurant din Poiana Brasov. Latifundiarul a declarat ca a avut un conflict verbal cu Bogdan Ionescu si ca acesta din urma s-a speriat atat de tare incat nu a mai venit la petrecerea de Revelion pe care urmau sa o faca in acelasi loc.

Gigi Becali a facut lumina in privinta conflictului verbal in care a fost implicat cu Syda, fostul ginere al lui Traian Basescu, in Poiana Brasov cu două zile înainte de venirea Anului Nou.

„Ma faceti sa rad, sarea Syda la mine sa ma bata. I-am spus in gluma ca Basescu nu mi-a dat gratierea. Atunci el a spus nu stiu ce, dupa care i-am spus sa taca din gura, continuand sa vorbeasca urat. Eu il bat cu o mana. Il bat cu mana lui. Cum sa ma bata Syda. I-am dat si interzis sa mai stea in Poiana Brasov. A plecat si nu a mai venit sa faca Revelionul la Teleferic unde trebuia sa il faca. Eu daca ii dadeam un pumn lui Syda il adormeam direct, nu mai era nevoie ca sa se mai scoale. Asta a fost norocul lui, ca nu s-a ridicat de pe scaun. Daca se scula de pe scaun il loveam, nu  poti lovi un om care sta pe scaun”, a spus Gigi Becali.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Lumea Presei - Știri și informațiiRO PRESS - Știri, Informații, Reportaje, Interviuri, AncheteTomis Press - Știri și informațiiAdyDev Media