Gelu Voicu a stat doi ani de zile acasa

Invitat in studioul Național FM, în emisiunea moderată de Raluca Diaconu,  Gelu Voicu și-a reamintit de anii în care a prezentat diverse emisiuni la Televiziunea Favorit și Național TV. Au fost ani frumoși, momente deosebite în care a învățat o mulțime de lucruri dar, la un moment dat, acest drum s-a oprit. Regula lui era ca atunci când prezenta să nu cânte și invers. Așa că a rămas pe drumul primei iubiri, muzica.

gelu voicu
Gelu Voicu si Raluca Diaconu

Cât despre pandemie, nu a avut prea multe lucruri de învățat. Cumva a fost pregătit pentru „revelațiile” descoperite de mulți în această perioadă. A avut o fractură de tibie și peroneu la glezna stângă și doi ani și un pic a stat mai mult acasă.

A realizat că nu știa să spună „nu” și a învățat ce înseamnă să fii tată prezent în viața copiilor. Din acel moment, și-a reconsiderat prioritățile așa că pandemia l-a prins pregătit din acest punct de vedere. Cu toate acestea „ce ne-a făcut pandemia nouă, artiștilor, este fără precedent!”.

Marți, de la ora 14.30, Nico ajunge în platoul emisiunii „Vara Național FM” cu o piesă nouă – La fel și eu -, lansată în iulie 2021. Momentul poate fi urmărit și live, pe pagina de fb Național FM România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Lumea Presei - Știri și informațiiRO PRESS - Știri, Informații, Reportaje, Interviuri, AncheteTomis Press - Știri și informațiiAdyDev Media