Paul Surugiu-Fuego se considera o persoana gurmanda si este de parere ca gastronomia este o arta. Spune ca il relaxeaza gatitul si atunci cand are timp mai intra in bucatarie.

Fuego este gurmand

”Dintotdeauna am fost un om gurmand. Îmi place să mănânc și-mi place să și gătesc. Nu fac neapărat excese, dar mi se pare că gastronomia este o artă și că bucuria aceasta de a simți gusturi nu trebuie exclusă din viețile noastre. Mai jos am un tort special, dietetic, pe care nu l-am gătit eu. Ci prietenii mei, familia Bratu, Raluca fiind o expertă în bunătăți.

Fuego este gurmand

Mi-am redescoperit veleitățile culinare în ultimul an. Am gătit destul de mult, am învățat rețete noi, m-am jucat și am experimentat pe zona aceasta. Mie mi-a plăcut să gătesc dintotdeauna, dar nu aveam timp. Mă relaxează să gătesc. Fac și lucruri simple, dar și preparate mai complicate, care cer o anumită pricepere și răbdare. Nu sunt vreun bucătar iscusit, dar învăț treptat, iar pentru că-mi place să mânânc, pun pasiune la dublu. Mâine, de la ora 15.00, ne revedem la TVR 2, cu o gala minunată de folclor! #PaulSurugiuFuego”, scrie Fuego pe Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *