FUEGO a fost premiat marți seară la Gală Radar de Media, eveniment ce s-a desfășurat într – o locație de lux din București.

„Aseară am primit un premiu special pentru promovarea valorilor românești și pentru emisiunea „DRAG DE ROMÂNIA MEA!”, de la TVR 2, la „Gala RADAR DE MEDIA 2019!” Mulțumesc echipei mele din TVR pentru implicare, muncă și dăruire!
Mă bucură asta, mai ales că emisiunea aceasta, ajunsă aproape de finele celui de-al treilea sezon, a fost un pariu cu mine. Mi-am dorit să pot face un show curat, decent, divers, cu muzică și valori, cu simplitate, puțină educație, culoare, melodicitate și emoție.

Fuego, premiat

Și-am reușit, sper eu! Nu suntem ambalaţi frumos, nu spunem lucruri doar ca să dea bine la televizor, chiar simţim ceea ce promovăm. De multe ori, e mai bine să ai grijă la ce spui, decât să spui fără să gândeşti. Unii-mi zic, fără să analizeze prea tare, că emisiunea noastră e prea curată, prea decentă, prea frumos creionată şi că asta nu-i de fapt România noastră reală. Eu nu ştiu ce simte fiecare şi nici nu vreau să impun ceva anume. Ceea ce facem noi nu este neapărat adevărul absolut, este o pagină din arta românească, cu valorile ei şi cu oamenii care-au încercat, prin munca şi sârguinţa lor, să o facă mai bună. Nu mă doare gura să-mi laud colegii, nu mă doare gura să recunosc valoarea unor personalităţi, cu toate performanţele lor, atât timp cât îi am lângă mine! Aşadar, vă invit să ne fiţi aproape în fiecare duminică, de la ora 15.00, pe TVR 2! Duminica asta, de 1 decembrie, vedeți parte din spectacolul meu de la Sala Palatului! #dragderomâniamea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *