Fuego l-a serbat pe Ion Dichiseanu la emisiunea lui de la TVR 2. Artistul l-a invitat pe celebrul actor în emisiunea sa, ”Drag de România mea” de la TVR 2, chiar de ziua lui, pe 20 octombrie.

”Actorii românii, de zeci de ani, cu numeroase generații, au construit parte din cultura țării noastre. Și-au trăit destinul pe scenă și-au ars pentru a oferi bucurii, caractere, împliniri, atât în teatru, cât și-n film. Azi, la “DRAG DE ROMÂNIA MEA”, de la ora 15.00, la TVR 2, îi omagiem cumva, printr-un moment special dedicat celor care săvârșesc această artă.
În platou îl vom celebra, cu simplitate și momente speciale, pe maestrul Ion Dichiseanu, care împlinește chiar azi 86 de ani. Toată familia îi va fi aproape, de la superba Simona Florescu, la micile nepoate, Anastasia și Amira, fiica sa, Ioana și ginerele, poetul Adrian Artene.Totodată, azi ne încântă fetele de la Amadeus, dar și cuplul tată fiică, Alexandra și Ștefan Velniciuc. Avem și povești și exemple de viață impresionantă și muzică bună! Nu ratați o nouă gală a

Fuego

valorilor! #dragderomâniamea#paulsurugiufuego#dichisenii#velniciuc#amadeus”, scrie Fuego pe Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *