Paul Surugiu-Fuego este nevoit sa-si amane spectacolul de la Sala Palatului pentru data de 10 octombrie. Artistul trebuie sa sustina un concert simfonic pe data de 22 martie, sold out, insa pandemia de coronavirus i-a stricat planurile.

Fuego isi amana concertul pentru la toamna, iar biletele raman valabile. Concertul pe care initial, urma sa il sustina in luna martie, interpretul l-a amanat, mai intai, pentru luna iunie, iar in final a ramas pentru data de 10 octombrie, de la ora 20.00 la Sala Palatului din Bucuresti. Aceste decizii au fost luate in functie de restrictiile impuse de autoritati, pentru ca oamenii sa fie protejati de Covid 19, virusul ucigas care ne-a dat viata peste cap in ultima perioada.

”Nu mi-am imaginat vreodată că vom trăi asta. Nici în visele mele urâte nu vedeam o lume îngrădită, fără libertate, cu nevoi, cu o mască a fricii și cu numeroase nesiguranțe. Dar cumva viața ni le arată pe toate. Da, am reprogramat concertul meu simfonic de la Sala Palatului din București,  pe 10 octombrie 2020, de la ora 20.00. Vreau să stați liniștiți și să știți că biletele rămân valabile și că vă pregătesc ceva grandios, mai ales că acesta este visul meu special în care am investit timp, idei, bani, realizându-i multe dintre componente – orchestrații, concept, scenografie și multe altele! Situația a fost și este complicată. Ar fi trebuit să concertez la Sala Palatului din București pe 22 martie. Primele măsuri m-au făcut să amân concertul, deși sold out și în linie dreaptă cu realizarea lui, pentru 7 iunie. Se pare că pandemia se joacă cu noi și nu pot fi pe scenă nici atunci, astfel că am reprogramat pentru data de 10 octombrie. Îmi doresc să fim bine, să ne revenim, să încercăm să învățăm câte ceva și să ne dăm seama că muzica ne poate salva! Vreau să-mi fiți alături și să mă susțineți! Împreună, vom depăși toată nebunia! Show-ul va fi realmente colosal, cu peste 140 de oameni pe scenă, cu elemente speciale și multă emoție. Voi fi acompaniat de Orchestra Metropolitană București, condusă de maestrul-dirijor Daniel Jinga. De asemenea, pe scenă va fi prezent și Corul Accoustic, în formulă de 50 de interpreți. Spectacolul va avea mai multe surprize formidabile, de la noutăți muzicale, sonorități pline de patos și putere, până la invitați speciali și duete inedite!”, scrie Fuego pe Facebook.

Paul Surugiu-Fuego

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *