fuego tablou 2 fuego tablou 3

“Se pare că toamna îmi priește și-mi aduce inspirație pentru a picta povești de culori și simboluri pentru voi. În cel mai scurt timp colecția mea este gata și la sfârșitul lunii vom avea finalizat site-ul cu toate lucrările mele. „ART by FUEGO” va fi locul în care pasiunea va prinde viață și va avea posibilitatea de a ajunge în casele voastre. Tot acolo veți găsi și muzica mea, într-o prezentare specială.

După muzică, pe care n-am lăsat-o în plan secund, pictura este cea în care mă regăsesc. Sunt mai abstract, dar încerc să vin cu simboluri legate de emoție, de frumos, pline de culoare și inventivitate. Sigur că în paralel, pregătesc și turneul de colinde și o mulțime de surprize muzicale pentru toamna aceasta. Săptămâna viitoare vă prezint afișul și datele de concert, acum putând să vă spun că timp de mai bine de două săptămâni din luna decembrie vom colinda țara.

Mai jos, vă prezint două din lucrările mele. Una din colecția “FLORI” și una din colecția „ARTĂ ABSTRACTĂ”. Țin la fiecare în parte și-mi va fi greu să mă despart de ele, dar cred cu ardoare că aceste fragmente din pasiunea mea își vor găsi împlinirea pe un perete din casa celor ce-mi iubesc și apreciază activitatea. Seară liniștită să avem!”, afirmă Fuego.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *