Pasiunea lui Paul Surugiu pentru pictură e deja cunoscută, cum la fel de cunoscut e faptul că acesta își vinde tablourile pentru a sprijinii tinerii talentați și marii artiști ai României aflați în imposibilitatea de a duce un trai decent.

Operele sale pe pânză fac furori printre fani și printre iubitorii de artă, reușind în aproape trei ani, să devină destul de cunoscut și apreciat pe această plajă, făcând 11 expoziții-naționale eveniment, în locații precum Palatul Culturii din Iași, Palatul Roznovanu din Iași, Goldart în București sau Palatul Parlamentului.

Spune că se relaxează făcând asta, iar tablourile au ceva din frumusețea unei lumi pe care-i place să o descrie astfel, evoluând în ultimii ani, el făcând asta din copilărie. Mai nou, realizează o nouă colecție, la care lucrează de zor, făcând lucrare după lucrare, flori și case, principalele sale teme. Colecția va fi prezentată în premieră, în super evenimentul „CHEMAREA DRAGOSTEI”, de pe data de 24 mai, la Brașov, un bal al artelor, cu invitați speciali, momente unice, in care, pe lângă muzică și artă, Paul Surugiu va sprijini mai mulți copii talentați, pentru a putea străluci. Până în prezent, desi pare greu de crezut, în România anului 2018, Fuego a ajutat financiar peste 150 de artiști, prin ART BY FUEGO, consacrați sau tineri, să creadă în visele lor și să aibă speranță.

„Tablourile mele găsesc mereu o parte de suflet pe care să o aline, găsesc un fragment din inima mea pe care să-l dăruiască celor din jur. Nu sunt capodopere, dar așez în ele, pe lângă inspirație, multă voință în a face bine! Nu mi-e greu deloc, ba dimpotrivă, după atâta timp de când am această pasiune, am căpătat dexteritate și plăcere în a experimenta noi forme și culori! Completează cumva ceea ce fac eu în muzică și cred că acestea sunt poeziile mele, sunt stările pe care nu le pot pune în cuvinte sau în ceea ce cânt! Pregătesc acum cea de a douăsprezecea expoziție marca ART BY FUEGO, una în care vor domina nuanțe vii, inspirate de bucuriile mele zilnice, de ceea ce trăiesc și vreau să transmit și altora! Evenimentul va fi spectaculos, un bal al artelor în care am invitați speciali și tineri pe care vreau să-i sprijin! Vă aștept așadar, pe 24 mai, la Brașov, în super evenimentul „CHEMAREA DRAGOSTEI”! Detalii pe www.artbyfuego.ro!” ( Paul Surugiu-Fuego )

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *