Paul Surugiu-Fuego a terminat turneul național de colinde și este fericit că a reușit să-și bucure fanii și de această dată.

”Dragii mei, am încheiat aseară un turneu naţional de colinde şi cântece de Crăciun, pornit pe 1 decembrie, plimbat prin aproape toată România, acesta fiind al doisprezecelea an în care fac, de două ori pe an, primăvara și iarna, turnee sold-out. Visul meu cel mai mare a fost să reușesc, prin arta mea, să aduc oamenii la sala de spectacol, cumpărând un bilet ca să mă vadă și să-mi asculte muzica.

Fuego s-a îmbrăcat pe scenă în Moș Crăciun
Fuego s-a îmbrăcat pe scenă în Moș Crăciun

Sunt împlinit că reușesc să fac asta, cu trudă, de atâția ani, mai ales că acum oamenii au alternative, au zeci de canale tv pe care să le urmărească. Turneul „NINGE CU FLORI DE LUMINĂ”, care a poposit în peste 30 de orașe, a fost un succes, o bucurie, reușind, alături de echipa mea, să vestim Crăciunul și minunile lui. Mulțumesc oamenilor care mi-au fost alături – band-ul meu format din Vicențiu Perniu, Risteiu Robert, Chiriac Cristi Andi și Tiberiu Săulescu, backing vocals – Mirela și Marius Pohodnicaru, lui Mihai Teacă, tânărul instrumentist și solist, câștigător al concursului „Vedeta Populară”, care a făcut mari furori. Mulțumesc TRICOTTON JUNIOR PANCIU și doamnei Elena Stoica pentru decorul special pe care l-am avut în acest turneu! Multumesc sponsorilor COTNARI și ARDUDANA!
Mulțumesc echipei tehnice, care a pus tot sufletul ca totul să iasă așa cum ne-am propus – Sebastian Badea, Brișcaru Alex, Ovidiu Tiberiu Mihăilă, Răducu Dima și Gigi Dosaru. Mulțumesc PR-ul nostru, Narcis Avădănei. Mulțumesc organizatorilor – CORTINA AG (Nunu Popescu) și Doina Concert ( Doina Ețcu și Ioan Munteanu ).

Paul Surugiu-Fuego
Paul Surugiu-Fuego

Le mulțumesc partenerilor media – Romania TV, Național FM , Familia Favorit, Cancan, Libertatea, Click, Taifasuri! Vă mulțumesc vouă, publicului, celor care ați vibrat la poveștile și mesajele noastre! Le mulțumesc tuturor celor ce-mi sunt aproape și mă susțin cu dragostea și loialitatea lor, necondiționați de nimeni și nimic. Închei anul cu bucurii! Fotografiile de mai jos sunt realizate de Ana Maria Halalai, fotograful nostru de atâția ani! #turneu #paulsurugiufuego”, scrie Fuego pe Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *