aaa
Medicii specialişti în nutriţie explică faptul că anumite fructe, legume sau deserturi joacă un rol important în stimularea sexuală a bărbaţilor. Secretul constă într-o serie de substanţe chimice pe care toate aceste alimente le conţin.

Incredibil, dar adevărat: mâncarea a devenit responsabilă pentru performanţele sexuale ale bărbaţilor. Aşa că domnii trebuie să fie foarte atenţi la ceea ce au prin bucătărie, dacă vor să-şi surprindă partenerele cu erecţii de zile mari. Medicii specialişti în nutriţie precizează faptul că foarte multe fructe, legume sau deserturi au efect afrodiziac asupra organismului, în special la bărbaţi, ele fiind responsabile pentru îmbunătăţirea potenţei.
„Existenţa alimentelor afrodiziace nu este un mit. Ştiu că există numeroase reţete, preparate şi produse, însă în toate acestea există un sâmbure de adevăr. Există într-adevăr produse afrodiziace, care au ca rol îmbunătăţirea potenţei masculine”, ne explică Simona Berbece, medic specialist în nutriţie şi diabet. Secretul afrodiziacelor Ceea ce face cu adevărat speciale alimentele afrodiziace sunt substanţele chimice pe care aceste produse le conţin. Responsabile cu efectele afrodiziacelor sunt zincul şi Vitamina E.
De asemenea, specialiştii consideră că un rol similar îl au şi anumiţi compuşi ai Vitaminelor A, B sau C. Odată ajuns în organism, tot acest amestec de substanţe şi vitamine are rolul de a stimula sistemul nervos, în sensul producerii hormonului numit endorfină sau „hormonul fericirii”. „În general, alimentele bogate în Zinc şi vitamina E sunt considerate afrodiziace datorita acestor elemente cu efect direct de îmbunătăţire a potentei masculine.”, explică medicul Simona Berbece. Alimentele care provoacă erecţii Lista alimentelor cu efect afrodiziac este destul de lungă. Cele mai bune pentru consum sunt, în opinia nutriţioniştilor, fructul de avocado, sparanghelul, ţelina, stridiile, somonul, ghimbirul, busuiocul iar ca desert ciocolata.

Citeste mai mult aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.