Florin Dumitrescu, tatic de fata pentru a doua oara!

florina

Chef Florin Dumitrescu a devenit joi, tătic, pentru a doua oară. După ce, în urmă cu doi ani, în luna iunie, soţia lui, Cristina, i-a dăruit o fetiţă de toata frumusetea, Ava, acum istoria se repeta.

Florin Dumitrescu și soția lui, Cristina au retrăit aceleași emoții de acum doi ani. Chef-ul de la “Hell’s” a publicat, pe contul personal de Facebook, câteva rânduri, în care le-a impartasit fanilor, fericitul eveniment. Florin Dumitrescu a anunţat că frumoasa sotia lui a născut o fetiţă de nota 10. „S-a născut Mia Victoria Dumitrescu. Este bine şi a luat şi un 10 la naştere! Vă multumesc anticipat pentru urări şi mă duc lângă prinţesele mele. Vă pup pe toţi”, a scris Florin, emoţionat. ”De data asta nu am fost luați prin surprindere, cum s-a întâmplat cu Ava, prima noastră fetiță, care s-a născut cu câteva zile mai devreme. Mia Victoria Dumitrescu s-a născut exact la data stabilită și este o fetiță absolut superbă. Sunt atât de fericit încât mi-am sunat toți prietenii apropiați să mă laud că sunt încă o dată tată de fată”, a mărturisit juratul de la ”Hell’s Kitchen”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Lumea Presei - Știri și informațiiRO PRESS - Știri, Informații, Reportaje, Interviuri, AncheteTomis Press - Știri și informațiiAdyDev Media