Vizibil emoționat, înconjurat de familie, prieteni, jurnaliști și bloggeri, colaboratori, dar și colegi veniți special la Sibiu pentru lansarea cărții „Românește. Punct și de la capăt”, chef Florin Dumitrescu a dat sute de autografe, ajutat de cele două fiice ale sale. Așezate în stânga și în dreapta sa, Ava și Mia au personalizat fiecare carte semnată de tatăl lor cu multe inimioare și animăluțe, după cum le-au inspirat persoanele care stăteau la coadă pentru a primi autografe. Micuțele nu și-au pierdut răbdarea și au semnat împreună cu tatăl lor până la ultima carte, bucurându-se de  entuziasmul cu care au fost primite desenele lor. Mai mult decât atât, ele au mai avut răbdare și pentru sesiunea de fotografii ce a urmat lansării, bucurându-se de atenția ambilor părinți, dar și a celorlalți membri ai familiei. Așa cum se întâmplă, de altfel, la toate lansările și evenimentele importante din viața lui chef Florin Dumitrescu, alături de el s-a aflat și Cristina, soția sa, căreia cheful i-a mulțumit pentru susținerea și dragostea ei, dar și pentru faptul că a făcut posibilă apariția acestei cărți. De la emoționanta lansare nu au lipsit nici părinții lui Florin și ai Cristinei, dar nici alte rude apropiate.

Florin Dumitrescu a lansat o carte

Lansarea cărții „Românește. Punct și de la capăt” a avut loc la Sibiu, într-un cadru primitor, amenjat chiar în curtea interioară a Muzeului Brukenthal. Sibiul a fost oraș distins anul acesta cu titlul Regiune Gastronomică Europeană 2019 datorită tradițiilor culinare foarte bine păstrate, dar și diversității influențelor culturale localeProgramul Sibiu Regiune Gastronomică Europeană 2019, susținut de Lidl și promovat de chef Florin Dumitrescu, în calitate de ambasador al acestuia, esteo oportunitate de a face cunoscută regiunea la nivel european prin produsele tradiționale și locale, pe care autorul le-a înscris, de asemenea, în cartea sa.

„Românește. Punct și de la capăt este rezultatul multor călătorii prin țară și caravane culinare, în urma cărora Florin Dumitrescu a descoperit adevărate comori din bucătăria românească. Mare iubitor al mâncării românești, chef Florin Dumitrescu oferă în această carte o adaptare a unor rețete clasice la vremurile noastre, gândite prin prisma propriei viziuni.

Cartea „Românește. Punct și de la capăt” este disponibilă timp de două luni exclusiv în magazinele Lidl din țară, începând cu 2 septembrie, la prețul de 49,99 de lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *