Florin Călinescu l-a criticat pe Cristian Pomohaci încă de când cazul preotului a ieșit la iveală. Acesta a avut o reacție dură după ce preotul-cântăreț a fost aplaudat de mii de oameni la un festival din Sibiu, deși acesta este cercetat pentru că ar fi încercat să corupă sexual un minor.

 

”În mâinile unor impostori, religia e cea mai profesionistă unealtă de spălat creiere. Nici măcar ATUNCI când Iisus, Fiul Lui, a fost bătut în cuie pe cruce, EL nu S-a ivit. 
Azi, la Jina, s-au arătat mai mulți impostori. Cel mai important, Pomohaci, abuzatorul de sex cu tineri. Al doilea primarul de acolo. Ai treilea, Orban și Turcan, căpetenii liberale. 
Ai patrulea, niște figuranți, spălati cu grija materiala, ani de- a rândul, pe creier de alungatul din biserica lui Cristos, Pomohaci. Într-o ocazie, am văzut cu ochii mei. Conducea un bmw seria 6, nu un asin, înmatriculat cutare nr, DUH. 
Băi, treziti- va! Sfantul Duh, nu înmatriculeaza automobile! 
Dar, să nu vă mirați! Vom avea rapid , dizidența Pomohaci…!
Ce mizerie! Golanu’ ăsta a făcut o avere din spălarea creierelor și cu complicitatea tuturor televiziunilor, care l- au invitat ca pe un mare artist, rapsod poPULAr…”, a scris Florin Călinescu pe Facebook. Cristian Pomohaci a fost exclus din Biserica Ortodoxă Română.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.