amadeus--trupele-roz giulia-nahmany-trupele-roz

andreea-marin-trupele-rozluminita-anghel-trupele-roz

Cele patru artiste din trupa Amadeus s-au înrolat în “trupele roz”, armata simbolică alcătuită din femei care luptă pentru a-i informa pe cei din jur cu privire la modul de prevenție și de tratare a cancerului.
Andreea Runceanu, Patricia Cimpoiașu, Bianca Gavrilescu și Naomi Anelis au realizat o ședință foto pentru revista Tango în cadrul căreia apar purtând pe cap berete roz, simbolul luptei împotriva cruntei maladii.
În armata trupelor roz s-au înrolat și alte vedete cunoscute din România, precum Andreea Marin, Luminița Anghel și Giulia Nahmany.
Frumoasele artiste din trupa Amadeus vin să informeze publicul despre prevenția și conștientizarea cancerului la sân precum și despre cum pot să aibă un stil de viață sănătos și echilibrat.
„Este foarte important, în primul rând, ca o femeie să meargă periodic la controlul medical, chiar dacă nu prezintă simptome majore. Șansele de supraviețuire sunt din ce în ce mai mari cu cât boala este depistată cât mai devreme. Mergeți la medic și faceți mamografii, testul BRCA, consultați-vă cu doctorii și informați-vă din surse oficiale despre cum să previi această maladie. Cunoaștem multe cazuri fericite în care femeile au învins cancerul pentru ca l-au depistat la timp, iar tratamentul a dat rezultate. Boala îi afectează inclusiv pe toți cei din jurul vostru. Așadar, haideți să nu îi pemitem să distrugă destine. Suntem mai puternice pentru că suntem informate corect”, declară Andreea Runceanu.
Andreea Runceanu este una din cele patru artiste care formează trupa Amadeus, cel mai de succes proiect muzical românesc de acest tip în toată lumea.
Amadeus a concertat în ultimii ani la evenimente grandioase ori exclusiviste, precum World Expo, Formula 1 Viena, deschiderea bienalei de la Venezia, balul caritabil St. George Lodge din Nigeria, Festivalul Internațional de Film de la Cannes ori ceremonia aniversară a președintelui Kazahstanului.
Piesele interpretate de Amadeus sunt vizionate pe Youtube de iubitori ai muzicii din toată lumea. Varianta proprie a hitului Indilei, Derniere Danse, are până în prezent peste 4 milioane de vizualizări, un adevărat record pentru o compoziție de acest tip.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *