Fata lui Cristian Boureanu a ajuns la spital după ce a fost bătută într-un club de fiţe din Capitală. Ioana se afla la majoratul unei prietene. În urma altercaţiei cu trei fete de etinie rromă, fiica lui Boureanu s-a ales cu capul spart şi cu răni pe tot corpul.

Fata lui Cristian Boureanu a ajuns azi la IML, după ce a fost bătută cu bestialitate într-un club de fițe.

Foto: click.ro

Scandalul a degenerat de la un conflict verbal pornit de cele trei fete de etnie rroma. Ioana venise la baie sa se spele pe maini si a cerut voie sa i se faca si ei loc. La un moment dat, una dintre agresoare i-a tras o palma, apoi toate s-au napustit asupra fetei cu pumnii si cu picioarele, potrivit jurnalul.ro. 

Fiica lui Boureanu a cazut la pamant, insa agresoarele au continuat să o lovească. Chemati sa aplaneze conflictul, bodyguarzii le-au scos pe individe din baie, asigurand-o pe Ioana si pe prietena acesteia, care isi serba ziua de nastere, ca totul este sub control si ca isi pot vedea linistite de petrecere.

Ioana a mers cu amicele ei la o farmacie din zona, și-a pansat ranile si s-a intors in club pentru a-și onora pana la capat invitatia la majorat. Mai ales ca bodyguarzii au asigurat-o ca agresoarele au parasit deja clubul, fiind date afara pentru scandalul provocat.

Din pacate insa, nu a fost asa. Ioana Boureanu a dat nas in nas din nou cu batausele cand trecea pe langa bar. Fara a le adresa nici macar un cuvant, Ioana s-a trezit cu un pahar din sticla in cap.

Fiica lui Cristi Boureanu a ajuns, astfel, la Spitalul de Urgenta cu capul spart, medicii fiind nevoiti sa-i radă o parte inseamnata a parului de pe scalp pentru a o putea coase. A fost nevoie de patru copci pentru a opri sangerarea.

Ioana Boureanu a devenit cunoscută în 2016, atunci când îşi acuza tatăl că a agresat-o. Adolescenta a fost filmată în nordul Capitalei, implorând după ajutor. Poliţişti şi jandarmi au încercat să intervină. Fata le spunea că, dacă va ajunge acasă, va primi o bătaie cruntă. În cele din urmă, tatăl şi fiica au ajuns la secţia de poliţie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *