Anca Barbarosie si Costel Alecu

În doar trei ani de la înfiinţare, compania din domeniul imobiliar Romtor Real Estate a reuşit un ritm alert de creştere, în ton cu revigorarea pieţei specializate.

În ultimul an, raportat la perioada iulie 2014- iunie 2015, volumul tranzacţiilor companiei pe segmentul industrial a crescut de trei ori, în timp ce pe segmentul retail şi cel al birourilor s-a înregistrat o dublare. Segmentul rezidenţial a rămas constant, raportat la un an cu realizări semnificative.

Deși este o companie tânără, datorită experienţei celor doi parteneri fondatori, a căpătat credibilitate în rândul dezvoltatorilor şi clienţilor, reuşind o creştere semnificativă și a activității de evaluare și studii de piaţă.

„Suntem mulţumiţi de rezultatele obţinute în primii trei ani de existenţă şi dorim să menţinem ritmul de dezvoltare. De aceea, ne aflăm într-un proces de recrutare a unui broker specialist în terenuri și investiții. Este domeniul în care intenționăm să ne extindem, iar în plus depunem eforturi să fidelizăm și să întărim echipa, pe care am mărit-o cu doi seniori brokeri. Unul dintre ei, Eugen Paternic, este un broker cu experiență de peste 15 ani în piața rezidențială, care datorită unui portofoliu foarte vast, poate prezenta clienţilor noştri oferte exclusive. De asemenea, marcăm aniversarea prin mutarea într-un nou birou”, a declarat dl. Costel Alecu, managing partner al Romtor Real Estate.

La rândul ei, d.na Ana Barbăroșie, managing partner al companiei, a observat că „am reuşit să triplăm numărul de rapoarte de evaluare întocmite, iar în acest scop continuăm să recrutăm colaboratori.  Pentru cele două bănci cu care colaborăm, Leumi Bank și Banca Ciprului am realizat și evaluările de portofoliu ale acestora,  pe lângă rapoartele periodice pentru garantare.  În cazul evaluărilor pentru impozitare, am menţinut clienţii fideli ai Romtor Real Estate, dar, în acest an am atras şi mari corporații, pentru care am calculat valori atât pentru proprietăți tipice cât și pentru proprietăți specializate, precum showroom-uri, hale industriale sau frigorifice, service auto etc”.

Conform INS, volumul lucrărilor de construcţii a crescut în aprilie, faţă de aceeaşi lună a anului trecut cu 12,6%. Comparativ cu luna martie avansul a fost de 15,3%, respectiv 5,9%.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *