Bioestetika-Ultraporatie-Cavitationala aparat eximia
Celulita… mai toate o avem şi, cu siguranţă, toate o detestăm. Ştim cât de dificil este pentru multe dintre noi să ajungem să arătăm în felul în care ne dorim şi, deşi atingem obiectivul dorit, tot nu simţim bucuria totală din cauza aspectului dizgratios al celulitei care persistă în ciuda slăbirii.
Poate că ai observat şi tu că deşi slăbeşti văzând cu ochii, celulita încă nu se “mişcă” de pe zonele cu probleme, prin urmare greutatea nu este neapărat una dintre cauzele celulitei. Factorii genetici pot determina apariţia celulitei indiferent de numărul de kilograme pe care îl ai.
Aşadar, pernuţele de celulita  înseamnă retenţie în exces din cauza dezechilibrului dintre estrogen, cel care creşte retenţia şi progesteron care stimulează eliminarea. Aşa se explică prezenţa celulitei la fetele slabe sau cu ciclul neregulat, de exemplu. În afară de estrogeni, prolactina şi hormonii tiroidieni influenţează celulita.
Prolactina, produsă de hipofiză, stimulează retenţia hidrică în ţesutul adipos, iar producţia scăzută de hormoni tiroidieni favorizează celulita din cauza unei producţii excesive de estrogeni şi implicit retenţia de apă în ţesutul conjunctival şi reducerea lipolizei ce favorizează creşterea masei de grăsime.
Dacă vă confruntaţi cu această problema, clinica Bioestetika vă aşteapă pentru a beneficia de suport medical pentru combaterea celulitei şi nu numai.
Tratamentul revoluţionar Eximia împreună cu o dietă echilibrată poate reda încrederea şi zâmbetul pe chipul dvs.
Ultraporaţie Cavitaţională EXIMIA
   Eximia stimulează procesele naturale ale organismului:
ultrasunet cavitaţional – tehnologie ce înlocuieşte liposucţia,diminuând ţesutul adipos într-o manieră definitivă. Se realizeaza fragmentarea internă a adipocitelor şi accelerarea metabolismului;
electroporatia (“mezoterapia fara ace”) – ajută la penetrarea în profunzime a ingredientelor active, contribuind la remodelarea corporală.
O şedinţă durează 20 min pe o singură zonă.
Protocolul de urmat depinde de necesităţile fiecărui pacient.
 Acesta poate fi:
un regim de tratament intensiv de 3 ori pe săptămână;
un tratament preventiv de 2 ori pe lună;
un tratament conform recomandării cosmeticianului.
Daca v-am facut curiosi ,va asteptam pe site-ul www.bioestetika.ro pentru a afla toate informaţiile necesare .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *