Indragitul prezentator al emisiunii „Ochii din umbra” s-a intors cu forte proaspete din concediul pe care l-a petrecut vara aceasta alaturi de familie. Dupa o vara plina de aventuri, care de care mai palpitante, Ernest rememoreaza clipele petrecute alaturi de sotie si fiul sau:

„Am fost plecati intr-o scurta vacanta, la Varna, Bulgaria. Am avut parte din plin de peripetii care l-au avut ca protagonist pe fiul nostru. De exemplu, eram intr-un restaurant si  Alex (fiul lui Ernest – n.r.) a cazut de pe scaunul pe care statea asezat la masa, tragand cu el fata de masa si implicit tot ce era pe aceasta. A desenat tot ce era in jurul lui, si nu numai pe foaia de hartie destinata acestei activitati. In aceasta vacanta am fost chiar si „arhitect”. Am construit castele de nisip si infrastructura care sa lege cele doua constructii, insa a venit micutul critic care a daramat tot si a reconstruit in stil propriu. Cu toate acestea, eforturile mele nu au fost in zadar. Eu am fost multumit ca am reusit sa-l invat pe fiul meu sa amestece nisipul cu apa ca sa ii iasa un castel OK. In plus, in aceasta vacanta am facut un lucru pe care nu obisnuiam sa il fac in concedii … Am facut sport. Alergatul dupa un copil este un adevarat antrenament. A fost frumos si ne-am bucurat de timpul petrecut impreuna si am avut multe peripetii placute, adevarate amintiri de familie”, a povestit Ernest.

De duminica, 27 august, Ernest se reintoarce pe micile ecrane, la Kanal D, cu un nou sezon „Ochii din umbra”, si este mai pregatit ca oricand pentru a le oferi telespectatorilor un sezon plin de suspans si cazuri spectaculoase, pline de intrigi si emotii, despre adevar si minciuna, fie ca este vorba despre viata de familie sau situatii aparent banale, ce fac parte din cotidian.

      „Va multumim ca sunteti alaturi de noi intr-un numar atat de mare si va promitem ca si in acest nou sezon <Ochii din umbra>, al cincisprezecelea, vom fi la inaltimea asteptarilor dumneavoastra, oferindu-va cazuri mai spectaculoase, incarcate de emotii si intesate de intrigi, menite sa va condimenteze fiecare duminica seara”, a spus Ernest.

Nu ratati duminica, 27 august, de la ora 22:00, un nou sezon „Ochii din umbra”, cu Ernest, la Kanal D.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *