Cunoscuta interpretă de muzică populară Emilia Dorobanțu a acceptat să vorbească într-un amplu intreviu acordat Oanei Turcu, la Antena Stars, despre perioada dificilă în care familia ei a fost implicată într-un scandal mediatic.

Artista susține că a fost o perioadă destul grea cea în care a aflat din presă că soțul ei ar fi implicat în divorțul dintre Marcel Toader și Maria Constantin.

”Multă lume m-a întrebat dacă am creat acest scandal ca să mă ridic. Nu sunt o persoană de scandal. Am muncit încă de mică, am fost la concursuri, la festivaluri, nu e deloc stilul meu. Soțul meu a fost implicat în divorțul dintre Marcel Toader și Maria Constantin, am aflat și eu din presă. De fapt am fost sunată în timp ce o plimbam pe fetița noastră de 1 an și 8 luni prin parc”, mărturisește Emilia Dorobanțu în cadrul emisiunii ”Refresh by Oana Turcu”, de la Antena Stars.

Cum a reacționat când a aflat că este ”târâtă”  într-un scandal, ce a spus soțul ei și cum au reușit să lase în urmă această poveste, cântăreața Emilia Dorobanțu povestește, duminică, de la ora 16.30, în cadrul emisiunii ”Refresh by Oana Turcu” de la Antena Stars.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *