Elena Udrea a petrecut Revelionul în Costa Rica. Proaspăt ieșită din pușcărie, Elena Udrea a postat pe un cont de socializare o poză de la trecerea dintre ani în care apare alături de fetia sa, Eva Maria, de mama sa și de logodnicul Adrian Alexandrov. Fostul ministru al turismului a transmis și un mesaj pentru urmăritorii săi de pe Facebook.

Bronzată și scăpată de griji, Elena Udrea a postat o fotografie de la petrecerea de Revelion. Imaginea este dintr-un local din Costa Rica. În fotografie Elena Udrea apare alături de familie. De la peste 10.000 de km depărtare fostul ministru a avut câteva urări de făcut pentru români.

Din Costa Rica, unde a petrecut Revelionul alături de familia sa, fostul ministru, Elena Udrea a transmis un mesaj pe Facebook. ”Vă urez în noul an să aveți credința și puterea de a vă transforma dorințele în realitate! La mulți ani! La mulți ani și celor care iși serbează numele astăzi, de ziua Sfântului Vasile. Vă mulțumesc tuturor pentru felicitările și urările cu ocazia aniversarii mele, în 26 decembrie! Mi-au făcut ziua minunata!”, le-a transmis Elena Udrea românilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *