La evenimentul de inaugurare au fost prezente multe VIP-uri și influenceri din lumea mondenă

Zilele trecute make-up artistul Elena Ciftci și-a inaugurat noua locație. În zona de Nord a Bucureștiului, pe strada Virgil Madgearu, nr. 27, într-un spațiu generos, amenajat elegant, și-a deschis ușile Elena Ciftci Academy. La eveniment a fost prezentă brand ambassadoarea Valentina Pelinel precum și multe vedete și influenceri din lumea mondenă bucureșteană. 

Elena Ciftici si Valentina Pelinel
elena ciftici

De zece ani activează în domeniul machiajului, iar talentul, diplomele și mulțumirea clientelor au făcut-o cunoscută pe Elena Ciftci. S-a perfecționat în Anglia și și-a desfășurat activitatea în propriul salon din zona Alba Iulia. Anul acesta a decis să se relocheze, astfel că a deschis ușile unei noi locații din zona de Nord a Capitalei. Avea nevoie de un spațiu generos întrucât, pe lângă make-up și cursurile de make-up, Elena Ciftci și-a lărgit paleta de servicii cu manichiură-pedichiură și coafor. Spațiul este unul cochet, elegant, instagramabil datorită colțurilor superb amenajate. 

Dresscode-ul a fost PINK, iar la eveniment a fost prezentă brand ambassadoarea Valentina Pelinel și multe vedete și influenceri din lumea mondenă bucureșteană. Bella Santiago, Adina Buzatu, Carmen Negoiță, Ameri Nasrin, Lena Enache, Ela Crăciun, Roxana Blagu, Ilinca Obădescu, Francisca Dulceanu, Majda Aboulumosha sau Roxana Ciuhulescu au fost doar câteva dintre persoanele prezente. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *