Ea e cea mai frumoasă fetiță din lume! E supermodel la 10 ani

Are doar 10 ani și a fost declarată cea mai frumoasă fetiță din lume. Kristina Pimenova a fost imaginea mai multor branduri internaționale, precum Roberto Cavalli, Dolce & Gabbana și Armani. Acum, puștoaica a pus mâna pe un contract cu o agenție de modelling din Statele Unite ale Americii.

Micuța rusoaică este de o frumusețe ireală! Kristina Pimenova este deja faimoasă pe Internet, dar e și un model de succes. La doar 10 ani, fetița are deja în palmares contracte cu case de modă celebre, iar acum a semnat cu agenția LA Models, potrivit Daily Mail. Datorită acestui contract de modelling, Kristina s-a mutat de la Moscova la Los Angeles, alături de părinții ei. Blondina cu părul lung și ochii albaștri este posesoara unor trăsături rare, care au făcut-o cunoscută în toată lumea.

kristina_1

Kristina Pimenova este model de la vârsta de 3 ani
Foto: Instagram

Kristina Pinenova, care a cochetat cu modellingul încă de la vârsta de trei ani și a apărut pe podium de la patru ani, are peste 2 milioane de prieteni virtuali pe Facebook și peste 1 milion pe Instagram. Ambele conturi sunt manageriate de mama ei, Glikeriya Pimenova (40 de ani), care a fost intens criticată pentru că o lasă pe fiica ei să pozeze ca model la o vârstă atât de fragedă. Cu toate acestea, femeia consideră că astfel de critici sunt nefondate.

kristina_main

Kristina a fost imaginea unor case de modă celebre
Foto: Facebook

Cariera micuței este direcționată de către mama ei care, la rândul ei, este un model cunoscut în Rusia. Am putea spune că frumoasa Kristina Pimenova a câștigat la loteria genetică. Tatăl ei este un bărbat atrăgător, un fost fotbalist pe nume Ruslan Pimenov. Având în vedere că mămica ei este manechin, Kristina va avea, cel mai probabil, înălțimea corespunzătoare normelor impuse de industria modei, și va deveni un supermodel celebru.

sursa: click.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Lumea Presei - Știri și informațiiRO PRESS - Știri, Informații, Reportaje, Interviuri, AncheteTomis Press - Știri și informațiiAdyDev Media