Dupa colaborari de succes cu artisti precum Narcotic Sound and Christian D., Marius Moga, Corina, Kamelia Hora, sau trupa Hi-q, Junior High revine in forta cu un nou single exploziv in colaborare cu Shift si un tanar debutant John Fit.

Piesa lansata, astazi , de Junior High se numeste “Gloria” si este produsa de gasca Narcotic Creation impreuna cu Marius Mirica, Marius Moga si Shift. Single-ul este unul fresh, cu un ritm ademenitor ce va seta trendul cluburilor incepand cu acest inceput de vara si promite sa devina un hit in topurile romanesti.

John Fit, pe numele sau real Ionut Petcu, este noua “descoperire” a echipei Narcotic Creation, despre care vom tot auzi in urmatoarea perioada. Carisma si vocea lui il vor propulsat cu pasi repezi spre o cariera muzicala plina de “glorie”.

Despre colaborarea cu Shift si John Fit, rapperul Junior High a declarat: “Sunt foarte incantat de aceasta colaborare, iar rezultatul este asa cum mi-am dorit. Am lucrat la acest single cu cea mai mare placere si sper sa va cucereasca de la prima ascultare.”

Junior High a lansat mai multe piese de succes si a bifat super colaborari cu artisti precum Mamasita, Narcotic Sound and Christian D, Hi-q, Durty Knob, Disco Bears, Anna Lesko si Corina.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *