Sicriul în care se află maestrul Dumitru Fărcaș a fost depus în sala care îi poartă numele, de la Casa de Cultură a Studenților Cluj

Clujenii au început să se adune pentru a-și lua rămas bun de la maestru încă de la ora 14.00. Slujba de pomenire va avea loc la ora 18.00.

Prea repede a plecat între îngeri, dar sunt convins că și de acolo ne va veghea. El doar s-a despărțit temporar de noi, dar spiritual nu ne-a părăsit și nu ne va părăsi niciodată, pentru că Dumitru Fărcaș face parte din ADN -ul poporului român, din fibra noastră națională. Noi suntem cu el și el este cu noi pentru eternitate. Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească”, a precizat primarul Emil Boc.

Momentele cele mai grele vor avea loc joi, 9 august, de la ora 11.00, când clujenii vor asista la slujba de înmormântare care va avea loc tot la Casa de Cultură a Studenților. De la ora 13.00, cortegiul funerar, însoțit de militari, va porni spre Teatrul Național, într-o procesiune la care sunt așteptați toți clujenii.

De la Teatrul Național, cortegiul va porni într-o coloană oficială spre localitatea Groși, județul Maramureș, informează stiridecluj.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *