CORINA CHIRIAC 1 CORINA CHIRIAC 3  Albumul HAI,HAI LANGA MINE STAI Corina Chiriac Carte_CAUTAND IUBIREA de Corina Chiriac_coperta
Visul este o formă umană de nesupunere în faţa unui destin ostil. Pentru cei docili, curajul de a visa e o formă de nebunie inutilă.  Pentru cei nesupuşi, trebuinţa de a visa este singura formă de supravieţuire” – Corina Chiriac
 
      Vă aşteptăm joi 19 noiembrie 2015, ora 18:00, la Târgul GAUDEAMUS – Pavilion Central ROMEXPO, Standul Editurii ORIZONTURI (Nivel 4.50, Stand 221) la o lansare de carte – eveniment.
        Îndrăgita noastră interpretă de muzică ușoară, actriță și realizator al multor emisiuni TV de succes va lansa volumul Căutând iubirea, o carte scrisă din adâncul sufletului, cu multă sensibilitate, a cărei profunzime te îmbie la cugetare. Cuvintele puse în fraze rafinate sunt un îndemn adresat tuturor acelora care, ca și autoarea, „nu știu, au uitat sau nu mai cred că au aripi mari sub samarul peticit”.
         Corina Chiriac nu i-a uitat nici pe cei care îi îndrăgesc muzica. Astfel ea va lansa cu acest prilej și dublul album Hai, hai lângă mine stai (Casa de Discuri EUROSTAR) cu melodii la care şi-au adus contribuţia compozitorul Nicolae Caragia, Corina Chiriac (şi în calitate de textier), dar şi textierii Daniela Doroftei şi Marian Stere.  Sunt 20 de creaţii originale adunate în aproape cinci ani de colaborare dintre interpretă și compozitor.
         
         Editura ORIZONTURI – înființată în urmă cu 25 de ani de către dr. Ioan Enescu, director general, s-a impus pe piața cărții prin publicarea a numeroase colecții cu o bogată și valoroasă paletă tematică – apreciază ca un eveniment deosebit lansarea unei creații literare de excepție aparținând doamnei muzicii ușoare românești – Corina Chiriac.
          La eveniment vor fi prezenţi numeroşi reprezentanţi din show-biz, colegi de breaslă ai vedetei, compozitori, textieri, interpreți, colaboratori, prieteni dragi ai artistei și admiratori.
          Vă aşteptăm cu drag la evenimentul urmat de o sesiune de autografe!
 
            Cuvintele care formează această carte sunt dedicate tuturor acelora care, exact ca mine, nu ştiu, au uitat, sau nu mai cred că au aripi mari sub samarul peticit.
             Să privim cu atenţie la aripi. Căci marginile penelor de la aripile oricărei păsări sunt alcătuite întocmai ca lamele tăioase ale unui cuţit (…).
           Penele, aflate la marginea oricărei aripi întinse, stau aliniate, ca un set de cuţite de calitate. Alături, umăr la umăr. Ca un escadron de soldaţi marini în misiune. Gata de luptă, aşteptând porunca „Spre victorie!“ (…)
Aceste cuvinte sunt dedicate tuturor acelora care avem nevoie să credem că lama victorioasă de cuţit este forţa pozitivă a inimii luptătoare din noi, altoită la adevărul posibilităţilor înconjurătoare. (…)
Forţa, tăria, încrederea că vom învinge se află în aripile din noi (…) Dacă am mai zburat, ne vom aminti. Dacă nu, vom învăţa. Iar dacă nu le putem convinge altfel, le vom vorbi. Stăm de vorbă cu fiecare pană, cu fiecare aripă în parte. Le povestim cum au făcut alţii de-au zburat, iar cuvintele noastre prietenoase, aliniate şi sigure le vor da, poate, idei, impermeabilitate şi curaj” Corina Chiriac, ”Cântând iubirea”, Editura ORIZONTURI
 
            CORINA CHIRIAC – DUBLU EVENIMENT la TÂRGUL Internațional GAUDEAMUS Carte de învăţătură 2015, ediţia a XXII-a
  • CÂND? – Joi 19 noiembrie, ora 18.00
  • UNDE? – standul Editurii Orizonturi, nivel 4.50, stand 221
  • CINE? – Corina Chiriac și numeroși reprezentanți din show-biz, admiratori și prieteni dragi
  • CE? – Lansare de carte ”Căutând iubirea și dublu album ”Hai, hai, lângă mine stai”.
  • Vor mai fi programate sesiuni de autografe vineri, sâmbătă și duminică (20, 21, 22 noiembrie 2015) între orele 15.00 -18.00.
 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *