Sâmbătă, 12 decembrie, de la ora 21.00, la TVR MOLDOVA descoperiţi poveştile a două femei excepţionale din Republica Moldova, prezentate de Iuliana Marciuc.
 
Diana Berari Republica Moldova

Dacă sunteţi familiarizat cu termenul ,,femeie bărbat”, acesta i se potriveşte de minune Olgăi Căpăţînă, mai ales că a luat parte la două războaie: cel din Afganistan şi cel din Transnistria. Olga avea grijă de răniţi. Ea spune că s-a dus la război pentru că avea nevoie de bani să-şi crească cei doi copii. Tot nevoia pecuniară a împins-o, apoi, să ia drumul Franţei şi a ajuns în Paris, unde a lucrat ca asistentă medicală. Însă, cu timpul, profilul său de filoloagă a ieşit la suprafaţă şi Olga a reuşit să facă tranziţia către jurnalism. Astăzi ea este jurnalistă la Paris.

Al doilea destin prezentat în ediţia din această sâmbătă a emisiunii este cel al Dianei Berari, o femeie excepţională, care a născut o fetiţă – Delia – cu grave probleme de sănătate. Micuţa s-a stins din viaţă în toamna acestui an, iar părinţii Deliei Berari şi-au dat acordul ca organele ei sa fie prelevate, de ele profitând 3 copilaşi din România.

Descoperiţi ambele poveşti sâmbătă, 12 ianuarie, de la ora 21.00, la TVR MOLDOVA.

***

Despre emisiune

După succesul seriei de reportaje şi documentare “Destine ca-n filme” care se difuzează şi pe TVR MOLDOVA, Iuliana Marciuc propune o incursiune mai profundă în lumea românilor de peste Prut. Astfel, în fiecare sâmbătă, de la ora 21.00, la TVR MOLDOVA, puteţi urmări reportaje şi documentare speciale despre destine ca-n filme din Republica Moldova.

Eroii poveştilor de succes vor fi, de această dată, români de dincolo de Prut, oameni obişnuiţi dar pe care viaţa i-a pus în situaţii neobişnuite. Mai multe informaţii AICI.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *