Pe 16 februarie, Doru Todoruț împlinește 41 de ani și spune că este la o vârstă la care se simte foarte împlinit. „Am ajuns la 41 ani și sunt mândru de ceea ce am realizat. Mai ales că sunt la început de drum cu noul proiect muzical personal care se conturează din ce în ce mai frumos și mai mult. Mă face să mă simt adolescent din nou!”, spune artistul care anul trecut a adus pe piața muzicală, împreună cu Global Records și un proiect solo care îi poartă numele, pe lângă trupa Deepcentral.

Doru povestește că anul acesta, ziua lui de naștere îl prinde între mai multe proiecte, destul de mari. „Am reușit să renovez locuința (cu destule eforturi pe toate planurile), mă împart între studiouri, lucrez la mai multe piese, dintre ele voi alege noul single pentru proiectul solo și petrec timp și cu fetițele”, adaugând că anul acesta și-a propus să aibă și o viață socială mai intensă, pentru care are prieteni cu care nu s-a mai văzut de mult.

Artistul are și o dorință pentru ziua sa și speră să și-o îndeplinească. „Mi-ar plăcea să merg la munte. Să văd alb pe fereastră, să fie liniște de iarnă, să mocnească focul și să sorb un pahar de șampanie alături de cine mi-e drag. Nu m-ar deranja nici un jacuzzi :)”, spune amuzat artistul.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *