Dominique a lansat noul single „Ora 3”

Dupa succesul pe care l-a inregistrat cu piesa anterioara „Razbunatoare” , Dominique se prezinta in fata publicului cu noul single „Ora 3” in care isi canta povestea de dragoste.

 “Ideea piesei Ora 3 a fost inspirata dintr-o experienta personala, intr-un moment oarecum neasteptat. Cand oamenii din jurul meu dansau in club, eu m-am simtit inspirata, am scos telefonul si am inceput sa imi astern sentimentele in versuri. Este o piesa intima si tocmai din acest motiv, cred ca oamenii se vor regasi in mesaj”, a declarat Dominique.

 Odata cu lansarea acestei piese, Dominique a anuntat si noua colaborare cu The One Records, un label nou si fresh pe piata din Romania, reprezentat insa de o echipa cu vasta experienta in domeniul muzicii.

Dominique
Dominique

„Cu cei de la TheOneRecords a venit totul natural. Cand intalnesti oameni cu care rezonezi, stii ce este de facut. Si bucuria este imensa cand sentimentele vin din ambele parti”, a spus artista.

 Videoclipul poarta semnatura echipei Mau Creative, echipa cu care Dominique a colaborat si la clipurile anterioare.
 Imaginile videoclipului surprind povestile mai multor cupluri impinse de societate sa se desprinda. „Cand vine vorba despre iubire, nu exista la limite sau bariere.”

https://www.youtube.com/watch?v=PM1soFxt3XE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Lumea Presei - Știri și informațiiRO PRESS - Știri, Informații, Reportaje, Interviuri, AncheteTomis Press - Știri și informațiiAdyDev Media