FuegoFuego spectacol 2 decembrie

Recent întors din Statele Unite, artistul a pregătit prima ediţie a Galelor alături de câteva dintre cele mai îndrăgite vedete. Printre invitaţii de duminică, de la ora 15:00, se numără Maria Ciobanu, Marina Voica şi Ad Libitum Voices.  

Primăvară plină de energie pentru Paul Surugiu Fuego! Recent întors în ţară după un turneu-maraton în SUA, unde a susţinut concerte pentru români, Paul Surugiu Fuego dă startul celui de-al patrulea sezon al show-ului „Drag de România mea!”.

Fuego
Fuego

„Am încercat să găsesc un echilibru între muncă și relaxare. M-am bucurat că am ajuns să le cânt românilor de acolo, cu dorul lor de acasă, pentru a treia oară deja. Am cunoscut oameni speciali, cu povești de viață minunate, care au făcut sacrificii pentru a fi acolo. Pentru mine însă, America n-ar fi locul în care-aș vrea să trăiesc. Nu e pe placul meu, nu e construită pe felul meu de-a fi și, chiar dacă nu s-ar pune problema vreodată, nu rezonez cu stilul lor. Au și locuri frumoase, dar în mare parte aș putea face o listă întreagă de defecte”, spune gazda „Drag de România mea!”.

Duminică, 15 martie, într-un decor nou, Fuego ne invită să descoperim surprizele primei ediţii de primăvară: marea doamnă a cântecului popular, Maria Ciobanu va acorda un interviu emoționant. La 84 de ani, artista va cânta și povesti despre visurile și împlinirea sa. Marina Voica, o interpretă minunată, va face un show complex. Duminică, de la ora 15.00, telespectatorii TVR 2 îi vor revedea şi pe membrii trupei Ad Libitum Voices, care ne vor suprinde cu carisma și talentul lor. şi vor cunoaşte un mic patriot fenomenal, care, la 8 ani, cântă și recită ca nimeni altul. Odată cu noul sezon, vom descoperi şi o ipostază inedită a lui Fuego, aceea de actor într-un moment umoristic alături de Alexandra Velniciuc.

“Patru va fi cu siguranță un număr norocos și-un sezon pe măsura așteptărilor. E curat, elegant, decent, variat, îmbinând multe genuri, îmbinând cultura cu distracția, simplitatea cu înaltul. Nu e obligatoriu să fim pe placul tuturor, dar încercăm să venim cu o alternativă, încercăm să venim cu frumos și cu normalitate. Nu avem eroi prefabricați, nu facem compromisuri și oferim calitate, sperând că ea va face audiență. Ce-i drept, oamenii ne urmăresc cu interes, iar eu nu pot fi decât onorat pentru acest fapt!

Mă gândesc că, fără ipocrizie, e nevoie de o astfel de emisiune, în care să vorbim deschis despre țara noastră, despre ce are ea bun, despre trecutul ei, pe care mult prea repede și nedrept îl aruncăm la coș. Vin cu valori în fața oamenilor, cu muzică și poezie și cu exemple despre cum ar fi bine să fie ca să putem scoate capul din întuneric. Continuăm să facem asta și în sezonul al patrulea și vă promit că nu mă voi dezice – voi încerca să păstrez steagul calității cât mai sus, să fim buni și performanți, să arătăm că se poate în România anului 2020 să-ți faci loc cu decență în sufletul publicului”, a spus Paul Surugiu).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *